مطالب پر بازدید امروز
استایل لباس نیمه رسمی زنانه

استایل لباس نیمه رسمی زنانه برای مراسمات مختلف؛ طرح های ساده و مجلسی با هم

استایل لباس نیمه رسمی زنانه انتخاب استایل لباس نیمه رسمی زنانه یکی از مهم‌ترین تصمیم‌هاست، مخصوصاً وقتی می‌خواهید توی یه مهمونی یا جلسه کاری شرکت کنید. چیزی که می‌تونه توی این موقعیت‌ها …

شلوار جین با طرح پروانه

شلوار جین با طرح پروانه؛ دختر خانم های جوان و شیک پوش از دست ندهید!

شلوار جین با طرح پروانه شلوار جین با طرح پروانه این روزها بین دختران و بانوان ایرانی حسابی محبوب شده. این شلوارها که معمولاً از جنس جین با کیفیت ساخته می‌شن، هم …

پیراهن مانتویی نخی گل گلی

پیراهن مانتویی نخی گل گلی شیک و جذاب؛ با این مدل ها همه شما رو تحسین می کنند!

پیراهن مانتویی نخی گل گلی پیراهن مانتویی نخی گل گلی انتخاب خیلی خوبی برای دختران و بانوان ایرانیه که دنبال لباسی راحت و شیک برای دورهمی‌های دوستانه می‌گردن. این لباس‌ها به خاطر …

طرز تهیه توپک میگو خوشمزه و ساده به روش سوخاری

طرز تهیه توپک میگو

طرز تهیه توپک میگو , دستور پخت توپک میگو سوخاری

توپک میگو یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که ترکیبی از غذاهای فست فودی و دریایی می باشد ، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه توپک میگو در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
میگوی درشت۵۰۰ گرم
سیر۲ حبه
پیازچه۲ ساقه
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
گشنیز۱ سدته کوچک
شیر۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۲ عدد
آرد ساده و آرد سوخاریبه مقدار کافی
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار کافی
فلفل قرمز و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه توپک میگو

مرحله اول

برای تهیه توپک میگوی رستورانی در ابتدای کار میگوها را تمیز کرده و رگ سیاه پشت کمرشان را خارج می کنیم. در ادامه میگوها را درون میکسر یا مخلوط کن می ریزیم و به خوبی میکس می کنیم تا بافت میگو کاملا یکدست شود.

مرحله دوم

در این مرحله سیر، پیازچه و گشنیز را به صورت ساطوری ریز خرد کرده و به همراه میگوی میکس شده درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه به کاسه اضافه کرده و مواد را مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

پس از اینکه بافت مواد یکدست شد، تخم مرغ ها را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس شیر را به همراه زعفران دم کرده، مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه تخم مرغ اضافه کرده و با چنگال مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله آرد سفید و آرد سوخاری را درون دو کاسه جداگانه قرار داده و جلوی دستمان قرار می دهیم. در ادامه یک تابه گود روی حرارت قرار داده و به اندازه ای روغن اضافه می کنیم که توپک ها هنگام سرخ شدن درون روغن شناور باشند.

مرحله پنجم

حالا به اندازه یک گردو از مخلوط میگو بر می داریم و آنرا به صورت گرد شکل داده، سپس به ترتیب درون آرد سفید، تخم مرغ و در آخر درون آرد سوخاری می غلطانیم تا کاملا کاور شود. در ادامه توپک میگو را درون روغن انداخته و سرخ می کنیم.

مرحله ششم

به همین ترتیب تمام توپک ها را آماده کرده و به صورت یکدست سرخ می کنیم. در نهایت توپک های سرخ شده را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم و اجازه می دهیم روغن اضافی شان گرفته شود، سپس به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

ممنون که اولین امتیاز را دادید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در سه شنبه 27 اردیبهشت 1401
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.