طرز تهیه کمپیر سیب زمینی خوشمزه و مخصوص ترکیه ای

طرز تهیه کمپیر سیب زمینی خوشمزه و مخصوص ترکیه ای

طرز تهیه کمپیر کمپیر یکی از انواع غذاهای خوشمزه ترکیه ای است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت تفریحی چی شی همراه …

طرز تهیه حلوا شیره انگور خوشرنگ و مجلسی به روش گیلانی

طرز تهیه حلوا شیره انگور خوشرنگ و مجلسی به روش گیلانی

طرز تهیه حلوا شیره انگور حلوای شیره انگور یکی از انواع حلواهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که رنگی تیره تر نسبت به حلوای زعفرانی دارد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در …

طرز تهیه پیتزا مرغ خامه ای خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه پیتزا مرغ خامه ای خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه پیتزا مرغ خامه ای پیتزا یکی از غذاهای اصیل ایتالیایی است. این غذا ابتدا به صورت ساده و با خمیر و سس گوجه و پنیر پیتزا طبخ می شده است. …

طرز تهیه پاستا گوشت و ریحان

طرز تهیه پاستا گوشت و ریحان , دستور پخت پاستا گوشت و ریحان

پاستا گوشت و ریحان یکی از انواع غذاهای خوشمزه و محبوب ایتالیا است که به عنوان یک غذای بین المللی شناخته شده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستا گوشت و ریحان در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
پیاز۱ عددد
پاستا۱ پیمانه
سیر۲ حبه
ریحان تازه۱۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی۱٫۵ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی۴ عدد متوسط
خامه صبحانه۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه پاستا گوشت و ریحان

مرحله اول

برای تهیه پاستا گوشت و ریحان خوشمزه در ابتدای کار پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به همراه مقداری روغن مایع درون یک تابه مناسب می ریزیم، سپس تابه را روی حرارت گذاشته و تفت می دهیم.

مرحله دوم

زمانی که پیاز نرم و سبک شد، گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا گوشت تغییر رنگ پیدا کند، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، اورگانو و پودر آویشن به تابه می‌ افزاییم.

مرحله سوم

حالا به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی ادویه‌ ها گرفته شود، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت می دهیم تا رب کاملا سرخ شود. در ادامه پوست گوجه فرنگی ها را جدا کرده و پوره می کنیم.

مرحله چهارم

حالا پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا کاملا پخته شود، سپس آب جوش را اضافه کرده و اجازه می دهیم سس بجوشد. در ادامه پاستا را به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم پاستا کاملا بپزد.

مرحله پنجم

زمانی که سس به خورد پاستا رفت تابه را از روی حرارت کنار گذاشته و خامه را به آن می افزاییم، سپس مخلوط می کنیم تا خامه با حرارت پاستا نرم و به خورد آن برود. در نهایت ریحان را خرد کرده و به تابه می‌ افزاییم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 5 آذر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.