طرز تهیه پیراشکی قارچ و اسفناج ساده با طعم خوشمزه

طرز تهیه پیراشکی قارچ و اسفناج ساده با طعم خوشمزه

طرز تهیه پیراشکی قارچ و اسفناج پیراشکی قارچ و اسفناج یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه و بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه کتلت ماش خوشمزه و مخصوص به روش شمالی

طرز تهیه کتلت ماش خوشمزه و مخصوص به روش شمالی

طرز تهیه کتلت ماش کتلت ماش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این کتلت خوشمزه هم مانند کتلت گیاهی بدون استفاده از …

طرز تهیه کباب بال مرغ خردلی خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه کباب بال مرغ خردلی خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه کباب بال مرغ خردلی کباب بال مرغ خردلی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که دارای طعمی تند و خوشایند می باشد، برای مشاهده آموزش کامل …

طرز تهیه پلو گوشت عربی

طرز تهیه پلو گوشت عربی , دستور پخت برنج و گوشت عربی

پلو گوشت عربی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و محبوب کشورهای عربی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پلو گوشت عربی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی یا گوساله۴۰۰ گرم
سیر۲ حبه
پیاز۲ عدد متوسط
لپه۱ پیمانه
کشمش پلویی۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
برنج۴ پیمانه
سیب زمینیبه مقدار کافی
چوب دارچین و دانه فلفل سیاهبه مقدار کافی
میخک و برگ بوبه مقدار کافی
فلفل سیاه، نمک و زردچوبهبه مقدار کافی
پودر دارچین، ادویه مخلوط و پودر هلبه مقدار کافی

طرز تهیه پلو گوشت عربی

مرحله اول

برای تهیه پلو گوشت عربی خوشمزه در ابتدای کار برنج را شسته و به همراه مقداری نمک درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم تا به مدت یک ساعت درون آب بماند و خیس بخورد. حالا گوشت را به صورت مکعبی خرد می کنیم.

مرحله دوم

در ادامه گوشت را به همراه آب، سیر و مقداری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه درون زودپز ریخته و اجازه می دهیم گوشت کاملا پخته شود. حالا لپه را شسته و درون یک قابلمه حاوی آب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت گذاشته تا لپه پخته شود.

مرحله سوم

پس از پخته شدن گوشت آنرا از زودپز خارج کرده و آب گوشت را از صافی رد می کنیم تا یکدست شود، سپس برای پخت برنج کنار میگ ذاریم. حالا آب گوشت را به همراه چوب دارچین، دانه فلفل، میخک و برگ بو درون قابلمه می ریزیم.

مرحله چهارم

در ادامه قابلمه را روی حرارت گذاشته و اجازه می دهیم آب گوشت جوش بیاید، سپس برنج را شسته و به قابلمه اضافه می کنیم و آنرا به صورت کته دم می کنیم. زمانی که لپه کاملا پخته شد آنرا آبکشی می کنیم.

مرحله پنجم

حالا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و درون یک تابع مناسب تفت می دهیم تا کمی سرخ شود، سپس گوشت پخته شده را به تابه اضافه کرده و مقداری پودر دارچین، پودر فلفل سیاه، پودر هل و ادویه مخلوط به آن می‌ افزاییم.

مرحله ششم

در ادامه به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی ادویه ها از بین برود، سپس رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و پس از تفت دادن آب جوش را به آن می افزاییم. حالا اجازه می دهیم گوشت بپزد و ادویه ها به خورد آن بروند.

مرحله هفتم

حالا درون یک تابه جداگانه مقداری روغن ریخته و کشمش را به آن می افزاییم. پس از کمی تفت دادن لپه را به تابه اضافه کرده و مقداری نمک و پودر دارچین به آن اضافه می کنیم و زمانی که لپه سرخ شد تابه را از روی حرارت بر می داریم.

مرحله هشتم

پس از گذشت ۴۵ دقیقه زمانی که برنج دم کشید، آنرا درون ظرف مورد نظرمان ریخته، سپس حشو لپه و گوشت را به صورت پخش روی آن می ریزیم. در نهایت پلو را به همراه سیب زمینی سرخ شده و ترشی سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 28 آبان 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.