مطالب پر بازدید
طرز تهیه شوید پلو با مرغ خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه شوید پلو با مرغ خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه شوید پلو با مرغ شوید پلو با مرغ یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در …

طرز تهیه آش بلغور گندم سنتی و خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه آش بلغور گندم سنتی و خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه آش بلغور گندم آش بلغور گندم یکی از انواع غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

خواص روغن آرگان و مزایای آن برای پوست، مو، قلب و دیابت!

خواص روغن آرگان و مزایای آن برای پوست، مو، قلب و دیابت!

خواص روغن آرگان روغن آرگان، گنجینه‌ای از خواص فراوان و مزایای بی‌شمار برای سلامتی و زیبایی است که از درختان آرگان، بومی مناطق خشک و نیمه‌خشک مراکش به دست می‌آید. این روغن …

طرز تهیه پاستا شلز خوشمزه و فوری به روش رستورانی

طرز تهیه پاستا شلز

طرز تهیه پاستا شلز , دستور پخت پاستا شلز جامبو

پاستا شلز یکی از انواع غذاهای خوشمزه و محبوب ایتالیایی است که به عنوان یک غذای بین المللی شناخته شده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستا شلز در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پاستا۱۵۰ گرم
قارچ۱۰ عدد
کره۱ قاشق غذاخوری
سیر۲ حبه
خامه صبحانه۲ قاشق غذاخوری
شیر۱ پیمانه
پنیر پارمسان۱ قاشق غذاخوری
زیتون⅓ پیمانه
ریحان۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه پاستا شلز

مرحله اول

برای تهیه پاستا شلز خوشمزه در ابتدای کار یک قابلمه حاوی آب روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا به نقطه جوش برسد، سپس پاستا را به همراه مقداری نمک به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم به خوبی پخته شود.

مرحله دوم

حالا قارچ را به صورت ورقه ای خرد کرده و یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس قارچ را به همراه کره و مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه کرده و با حرارت بالا تفت می دهیم تا قارچ کاملا پخته و نرم شود.

مرحله سوم

در ادامه سیر را به صورت ریز خرد کرده و به تابه می‌ افزاییم، سپس تفت می دهیم تا عطر سیر آزاد شود. حالا خامه صبحانه را به همراه شیر به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند.

مرحله چهارم

حالا پنیر پارمزان را به همراه زیتون و ریحان خرد شده به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا سس پاستا یکدست شود. زمانی که پاستا کاملا پخته و نرم شد، قابلمه را از روی حرارت برداشته و پاستا را آبکشی می کنیم.

مرحله پنجم

حالا پاستا را به همراه یک ملاقه از آب آن به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم مزه ها به خرد هم بروند. در نهایت گوجه گیلاسی را به تابه اضافه کرده و پس از گذشت ۱ دقیقه پاستا را سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 16 آبان 1401
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.