طرز تهیه پنکیک با ماست، یک صبحانه جذاب در کمترین زمان

طرز تهیه پنکیک با ماست، یک صبحانه جذاب در کمترین زمان

طرز تهیه پنکیک با ماست در جهان آشپزی، برخی نوآوری‌ها برای سلامتی و افزایش لذت از طعم‌ها انجام می‌شوند. پنکیک با ماست یکی از این موارد است. در بسیاری از خانواده‌ها، برخی …

طرز تهیه سس کارامل سریع و آسان برای انواع دسر و شیرینی

طرز تهیه سس کارامل سریع و آسان برای انواع دسر و شیرینی

طرز تهیه سس کارامل سس کارامل یکی از انواع سس‌های بسیار کاربردی در شیرینی‌پزی است که می‌توانید از آن در تهیه انواع کیک‌ها و شیرینی‌ها استفاده کنید، برای آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه شیرینی کشمشی خانگی نرم و خشک با پیمانه

طرز تهیه شیرینی کشمشی خانگی نرم و خشک با پیمانه

طرز تهیه شیرینی کشمشی شیرینی کشمشی یکی از انواع شیرینی ها بسیار پر طرفدار ایرانی است که مانند انواع کیک به همراه چای سرو می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه رایس کریسپی

طرز تهیه رایس کریسپی , دستور پخت رایس کریسپی

رایس کریسپی یکی از انواع شرینی های خوشمزه و پرطرفدار است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رایس کریسپی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم رایس کریسپی
کره۱۰۰ گرم
شکلات مارس۶ عدد بزرگ
چیکوپف شکلاتی۲ لیوان

طرز تهیه رایس کریسپی

مرحله اول

برای تهیه رایس کریسپی خوشمزه در ابتدای کار یک تابه مناسب روی حرارت ملایم گذاشته و کره را به آن اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم کره کاملا ذوب شود. حالا شکلات مارس را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله اجازه می دهیم شکلات مارس کاملا ذوب شود، سپس تابه را از روی حرارت کنار گذاشته و چیکوپف شکلاتی را به تابه اضافه می کنیم. حالا مواد را به خوبی هم می زنیم تا ترکیب و یکدست شوند.

مرحله سوم

توجه داشته باشید حین ذوب کردن شکلات همواره حرارت بسیار ملایم باشد در غیر این صورت شکلات سفت می شود. حالا درون یک ظرف مناسب را با کاغذ روغنی می پوشانیم و رایس کریسپی را درون آن می ریزیم.

مرحله چهارم

حالا با لیسک رایس کریسپی را صاف و یکدست کرده، سپس به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا کاملا سفت شود. پس از گذشت این زمان ظرف را از یخچال خارج کرده و رایس کریسپی را به ابعاد دلخواه برش می زنیم.

مرحله پنجم

در ادامه به دلخواه قطعات رایس کریسپی را درون کاغذهای کپسولی مینی گذاشته و به صورت تک نفره سرو می کنیم. بهتر است قبل از سرو آنها را به مدت ۱۰ دقیقه در دمای محیط بگذاریم تا کمی نرم شوند. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 5 مهر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.