طرز تهیه جوجه کباب آلبالویی خوشمزه به روش سنتی

طرز تهیه جوجه کباب آلبالویی خوشمزه به روش سنتی

طرز تهیه جوجه کباب آلبالویی جوجه کباب آلبالویی یکی از انواع غذاهای لذیذ و متفاوت است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه کشمش پلو خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه کشمش پلو خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه کشمش پلو کشمش پلو یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی …

طرز تهیه کشک کدو رژیمی خوشمزه و مجلسی به روش کرمانی

طرز تهیه کشک کدو رژیمی خوشمزه و مجلسی به روش کرمانی

طرز تهیه کشک کدو کشک کدو یکی از انواع غذاهای سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر کرمان می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی …

طرز تهیه فلافل اردنی

طرز تهیه فلافل اردنی , دستور پخت فلافل اردنی

فلافل اردنی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و محبوب کشورهای عربی است که به عنوان یک غذای بین المللی شناخته شده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فلافل اردنی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
نخود۳۰۰ گرم
سیر۲ حبه
پیاز۱ عدد
گشنیز۲ پیمانه
جعفری۱ پیمانه
آرد۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
پودر تخم گشنیز و زیره سبزبه مقدار کافی

طرز تهیه فلافل اردنی

مرحله اول

برای تهیه فلافل اردنی به روش خانگی در ابتدای کار نخود را شسته و درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم، سپس اجازه می دهیم نخود به مدت ۱۲ ساعت الی ۱ روز درون آب بماند تا نفخ آن کاملا گرفته شود.

مرحله دوم

در طی این مدت آب درون کاسه را چندین مرتبه تعویض می کنیم تا نفخ نخود به حداقل ترین حد ممکن برسد. پس از گذشت این زمان پوسته نخودها را جدا کرده و به همراه سیر و پیاز درون غذاساز می ریزیم.

مرحله سوم

حالا گشنیز و جعفری را شسته، سپس به همراه آرد و مقداری نمک، فلفل سیاه، پودر تخم گشنیز و زیره سبز درون غذاساز می ریزیم. در ادامه مواد را به خوبی میکس می کنیم تا کاملا ترکیب یکدست شوند.

مرحله چهارم

حالا یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم گذاشته و به اندازه‌ ای که فلافل ها غوطه ور بمانند به آن روغن مایع می‌ افزاییم. در ادامه اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود، سپس با دست مرطوب مقداری از مواد فلافل بر می داریم.

مرحله پنجم

حالا فلافل ها را به شکل دلخواه درون دست فرم داده سپس درون روغن داغ می اندازیم و اجازه می دهیم فلافل ها به خوبی سرخ شوند. در نهایت فلافل ها را روی دستمال گذاشته تا روغن اضافی شان خارج شود. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 21 شهریور 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.