طرز تهیه نان ریحان خوشمزه و ساده به روش رستورانی

طرز تهیه نان ریحان

طرز تهیه نان ریحان , دستور پخت نان ریحان

نان ریحان یکی از انواع نان های خوشمزه و خوش عطر است که با مواد ساده ای درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان ریحان در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم نان ریحان
قارچ۴ عدد
ریحان۱ لیوان
سس مایونز۴ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزابه مقدار کافی
نمک و فلفل‌ سیاهبه مقدار کافی
نان تستبه تعداد کافی

طرز تهیه نان ریحان

مرحله اول

برای تهیه نان ریحان خوشمزه در ابتدای کار ریحان را شسته و درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی اش خارج شود. در ادامه فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا فر به طور کامل گرم شود.

مرحله دوم

در این مرحله قارچ را می شوییم، سپس به صورت دلخواه خرد می کنیم و درون غذاساز می ریزیم. حالا سس مایونز، ریحان را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به غذاساز اضافه کرده و به خوبی میکس می کنیم.

مرحله سوم

زمانی که مواد کاملا پوره و یکدست شدند، هم زدن را موقف کرده، سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و نان های تست را درون سینی می چینیم. حالا از سس روی نان ریخته و به خوبی پخش می کنیم.

مرحله چهارم

در ادامه مقداری پنیر پیتزا روی نان ها ریخته و با چند اسلایس قارچ و برگ ریحان تزیین می کنیم. حالا سینی را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم پنیر پیتزا به خوبی ذوب شده، سپس نان ها برشته و طلایی شوند.

مرحله پنجم

زمانی که پنیر پیتزا آب شد، در صورت تمایل گریل را روشن کرده و اجازه می دهیم روی پنیر کاملا طلایی و خوشرنگ شود. در نهایت نان های ریحان را درون ظرف مورد نظرمان گذاشته و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.

چه امتیازی میدی؟
دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در دوشنبه 31 مرداد 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.