طرز تهیه کتلت تبریزی خوشمزه و سنتی با گوشت و سیب زمینی

طرز تهیه کتلت تبریزی خوشمزه و سنتی با گوشت و سیب زمینی

طرز تهیه کتلت تبریزی کتلت تبریزی یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه از نظر مواد غذایی شباهت زیادی به شامی کباب …

طرز تهیه کباب انگشتی خوشمزه و مخصوص به روش کشمیری

طرز تهیه کباب انگشتی خوشمزه و مخصوص به روش کشمیری

طرز تهیه کباب انگشتی کباب انگشتی که با نام کباب کشمیری هم شهرت دارد یکی از انواع کباب های ساده خانگی است، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزشی …

طرز تهیه خوراک گوجه بادمجان ساده و خوشمزه بدون گوشت

طرز تهیه خوراک گوجه بادمجان ساده و خوشمزه بدون گوشت

طرز تهیه خوراک گوجه بادمجان خوراک گوجه بادمجان یکی از غذاهای لذیذ گیاهی است و سرشار از ویتامین است. خوراک بادمجان را می ‌توان با روش های متفاوت و انواع گوشت تهیه …

طرز تهیه سیب زمینی نودلی

طرز تهیه سیب زمینی نودلی , دستور پخت سیب زمینی نودلی

سیب زمینی نودلی یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه و مجلسی است که با رسپی های مختلفی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سیب زمینی نودلی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم سیب زمینی نودلی
سیب زمینی۴ عدد
فلفل قلمی۱ عدد متوسط
پیاز کوچک۱ عدد
آرد برنج۵ قاشق غذاخوری
رشته نودل۲ بسته
آب½ لیوان
آرد½ لیوان
فلفل سیاه، پودر پابریکا و نمکاز هر کددام ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه سیب زمینی نودلی

مرحله اول

برای تهیه سیب زمینی نودلی خوشمزه در ابتدای کار سیب زمینی ها شسته و درون یک قابلمه مناسب قرار می دهیم، سپس به اندازه ای که روی آنها را بگیرد آب اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم.

مرحله دوم

حالا اجازه می دهیم سیب زمینی ها درون آب جوش بمانند تا کاملا پخته و نرم شوند. زمانی که سیب زمینی ها پخته شدند، آنها را از قابلمه خارج کرده و اجازه می دهیم کاملا خنک شوند، سپس پوست آنها را جدا می کنیم.

مرحله سوم

در ادامه سیب زمینی ها را درون یک کاسه مناسب به صورت ریز رنده می کنیم، سپس فلفل را شسته و به صورت خیلی ریز خرد می کنیم. حالا پیاز را به صورت ریز رنده کرده و به همراه فلفل خورد شده به کاسه می افزاییم.

مرحله چهارم

در این مرحله نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا و آرد برنج به کاسه اضافه کرده و به خوبی ورز می دهیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند، سپس از مواد به اندازه یک گردو درشت جدا کرده و به صورت قلقلی فرم می دهیم.

مرحله پنجم

حالا قلقلی ها را درون سینی می چینیم، سپس به مدت ۱۰ دقیقه درون فریزر قرار می دهیم تا هنگام سرخ کردن باز نشوند. در همین حین نودل را درون یک کاسه مناسب خرد کرده و ادویه های آنها را درون یک کاسه جداگانه می ریزیم.

مرحله ششم

حالا مقداری آب، نمک و آرد به کاسه حاوی ادویه نودل اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا خمیری روانی حاصل شود. پس از گذشت ۱۰ دقیقه توپک های قلقلی را از فریزر خارج کرده و ابتدا درون کاسه حاوی خمیر می غلطانیم.

مرحله هفتم

در ادامه توپک ها را از کاسه خارج کرده و درون ظرف حاوی نودل می غلطانیم تا سطح آنها را کاملا پوشش بدهد. حالا یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم گذاشته و مقداری روغن مایع درون آن می ریزیم تا به خوبی گرم شود.

مرحله هشتم

زمانی که روغن داغ شد، سیب زمینی های نودلی را درون قابلمه می چینیم و کاملا سرخ می کنیم تا طلایی شوند. در نهایت آنها را از قابلمه خارج کرده، سپس درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 23 مرداد 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.