طرز تهیه عدس پلو با مرغ خوشمزه و مجلسی به روش شیرازی

طرز تهیه عدس پلو با مرغ خوشمزه و مجلسی به روش شیرازی

طرز تهیه عدس پلو با مرغ عدس پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با دستورها و مواد بسیار متنوعی تهیه می شود. عدس پلو به طور معمول …

طرز تهیه خوراک میگو رژیمی خوشمزه و مخصوص با سس تند

طرز تهیه خوراک میگو رژیمی خوشمزه و مخصوص با سس تند

طرز تهیه خوراک میگو رژیمی طرز تهیه خوراک میگو رژیمی یگی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با …

طرز تهیه شامی کباب خوشمزه و مجلسی با سس گوجه فرنگی

طرز تهیه شامی کباب خوشمزه و مجلسی با سس گوجه فرنگی

طرز تهیه شامی کباب شامی کباب یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که مانند کباب تابه ای از کباب های خانگی محسوب می شود. شامی کباب از کباب های بسیار محبوب …

طرز تهیه بامیه پلو با گوشت قلقلی

طرز تهیه بامیه پلو با گوشت قلقلی , دستور پخت بامیه پلو با گوشت قلقلی

بامیه پلو با گوشت قلقلی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و قدیمی ایرانی است که با رسپی های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بامیه پلو با گوشت قلقلی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۳ نفر
بامیه ریز۲۵۰ گرم
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
پیاز۲ عدد درشت
فلفل دلمه ای½ پیمانه
برنج۲٫۵ پیمانه
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده غلیظ۲ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار کافی

طرز تهیه بامیه پلو با گوشت قلقلی

مرحله اول

برای تهیه بامیه پلو با گوشت قلقلی خوشمزه در ابتدای کار بامیه ها را کاملا می شوییم، سپس قسمت کلاهک آنرا جدا می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم گذاشته و مقداری روغن مایع به آن می افزاییم.

مرحله دوم

حالا بامیه را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا کاملا سرخ شوند، سپس از تابه خارج می کنیم. در ادامه ۱ عدد پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن مایع به تابه افزوده و تفت می دهیم.

مرحله سوم

زمانی که پیازها سبک و طلایی شدند، رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا بوی خامی رب گوجه فرنگی و ادویه ها از بین رفته و کاملا سرخ شوند.

مرحله چهارم

حالا بامیه سرخ شده را به همراه آب لیمو ترش تازه به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در ادامه ۱ استکان آب به تابه اضافه کرده و درب تابه را می بندیم، سپس اجازه می دهیم بامیه به مدت ۲۰ دقیقه بپزد.

مرحله پنجم

در این فاصله گوشت چرخ کرده را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس پیاز باقی مانده را به صورت ریز رنده کرده و از صافی رد می کنیم تا آب اضافی اش خارج شود. حالا پیاز رنده شده را به کاسه می افزاییم.

مرحله ششم

در ادامه آرد سوخاری را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه ورز می دهیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. حالا از مخلوط گوشت به اندازه یک گردو درشت جدا می کنیم.

مرحله هفتم

حالا گوشت ها را گرد کرده و به صورت قلقلی فرم می دهیم، سپس یک تابه جداگانه روی حرارت ملایم گذاشته و مقداری روغن مایع به آن می افزاییم. در ادامه گوشت های قلقلی را درون روغن انداخته و به خوبی سرخ می کنیم.

مرحله هشتم

زمانی که آب درون تابه حاوی بامیه کشیده شد، فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه گوشت های سرخ شده به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم. حالا مواد را کمی تفت داده و تابه را از روی حرارت بر می داریم.

مرحله نهم

در این مرحله یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب کرده و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به نقطه جوش برسد. زمانی که آب جوش آمد برنج را به همراه مقداری نمک به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

مرحله دهم

در ادامه اجازه می دهیم برنج درون آب جوش بماند تا پخت اولیه آن انجام شود. حالا برنج را کمی زنده تر از پخت عادی آبکش می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده و مقداری روغن به آن می افزاییم.

مرحله یازدهم

در این مرحله ته دیگ دلخواهمان را درون قابلمه فیکس می کنیم، سپس برنج و مخلوط گوشت و بامیه را به صورت لایه ای درون قابلمه ریخته و در آخر مقداری زعفران دم کرده غلیظ به صورت پخش روی برنج می ریزیم.

مرحله دوازدهم

حالا درب قابلمه را بسته و روی حرارت ملایم شعله پخش کن قرار می دهیم، سپس قابلمه را روی آن گذاشته و اجازه می دهیم پلو به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت بماند تا دم بکشد. پس از گذشت این زمان قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.

مرحله سیزدهم

در ادامه پلو را مخلوط می کنیم تا کاملا ترکیب و یکدست شود، سپس پلو را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در نهایت روی بامیه پلو را به دلخواه با پیاز داغ و زرشک تزیین کرده و به همراه سبزی خوردن و پیاز سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 17 مرداد 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.