مطالب پر بازدید
طرز تهیه خورش قارچ و سبزیجات خوشمزه و مخصوص شمالی

طرز تهیه خورش قارچ و سبزیجات خوشمزه و مخصوص شمالی

طرز تهیه خورش قارچ و سبزیجات خورش قارچ و سبزیجات یکی از انواع خورش های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که به نوعی، جدید و مدرن محسوب می شود. این خورش …

طرز تهیه حلیم بادمجان شیرازی مجلسی و خوشمزه رستورانی

طرز تهیه حلیم بادمجان شیرازی مجلسی و خوشمزه رستورانی

طرز تهیه حلیم بادمجان حلیم بادمجان یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با روش های متفاوتی طبخ می شود. این غذای خوشمزه با مواد متنوعی تهیه می شود، مثلا …

آشنایی با خواص فندق افسونگر + مضرات ناشناخته این گیاه!

آشنایی با خواص فندق افسونگر + مضرات ناشناخته این گیاه!

خواص فندق افسونگر فندق افسونگر، گیاهی بومی آمریکای شمالی با خصوصیات و کاربردهای متنوع، حاوی ترکیبات متعددی است که آن را به عنصری مؤثر در مراقبت از پوست و درمان بیماری‌های پوستی …

طرز تهیه مشته بادمجان خوشمزه و ساده به روش شیرازی

طرز تهیه مشته بادمجان

طرز تهیه مشته بادمجان , دستور پخت مشته بادمجان

مشته بادمجان یکی از انواع غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که اصالت آن به استان فارس تعلق دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مشته بادمجان در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان۳ عدد متوسط
گوجه فرنگی۳ عدد
پیاز۲ عدد متوسط
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
آرد نخودچی یا سوخاری۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
پاپریکا و فلفل سیاه۱ قاشق چایخوری
زردچوبه۱ قاشق غذاخوری
نمکبه مقدار کافی

طرز تهیه مشته بادمجان

مرحله اول

برای تهیه مشته بادمجان خوشمزه در ابتدای کار بادمجان ها را شسته و پوست شان را کاملا جدا می کنیم و به صورت ورقه ای برش می زنیم. در ادامه برای رفع تلخی بادمجان ها مقداری نمک روی آنها می پاشیم.

مرحله دوم

حالا اجازه می دهیم بادمجان ها به مدت ۱ ساعت استراحت کنند. در ادامه ۱ پیاز را به صورت ریز رنده کرده و از صافی رد می کنیم تا آب اضافی اش خارج شود، سپس به همراه گوشت چرخ کرده درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله آرد نخودچی، پاپریکا، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به کاسه اضافه کرده و به خوبی ورز می دهیم تا مواد ترکیب شده و گوشت کاملا منسجم شود. حالا از مواد گوشتی به اندازه یک گردو درشت جدا می کنیم.

مرحله چهارم

در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده و مقداری روغن مایع درون آن می ریزیم، سپس اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود. حالا گوشت های قلقلی را درون تابه چیده و به خوبی سرخ می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله بادمجان ها را با دست کمی فشار می دهیم تا آب میان بافتی شان خارج شود. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود.

مرحله ششم

حالا بادمجان ها را به همراه مقداری زردچوبه درون تابه می چینیم و دو طرف شان را کاملا سرخ می کنیم. در ادامه پیاز باقی مانده را به صورت خلالی خرد می کنیم، سپس بادمجان ها را از تابه خارج کرده و پیاز را می افزاییم.

مرحله هفتم

در ادامه پیاز را تفت می دهیم تا کاملا سرخ و طلایی شود، سپس گوجه فرنگی ها را به صورت ورقه ای برش زده و روی پیاز داغ می چینیم. حالا بادمجان های سرخ شده را روی گوجه فرنگی ها قرار می دهیم.

مرحله هشتم

در این مرحله گوشت های قلقلی را روی بادمجان ها می چینیم، سپس رب گوجه فرنگی را به همراه ۱ لیوان آب جوش مخلوط کرده و به صورت پخش روی مواد می ریزیم. در ادامه درب تابه را می بندیم تا به مدت ۳۰ دقیقه بجوشد.

مرحله نهم

پس از گذشت این مدت، زمانی که مشته بادمجان به روغن افتاد، تابه را از روی حرارت برداشته و آنرا درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در نهایت مشته بادمجان را به همراه نان یا پلو و سبزی خوردن سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 23 تیر 1401
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.