مطالب پر بازدید
طرز تهیه زیره پلو خوشمزه و مخصوص با گوشت قلقلی

طرز تهیه زیره پلو خوشمزه و مخصوص با گوشت قلقلی

طرز تهیه زیره پلو زیره پلو یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه زیره پلو در ادامه با سایت چی شی …

طرز تهیه فرنی موزی خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه فرنی موزی خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه فرنی موزی فرنی موزی یکی از انواع غذاهای کمکی خوشمزه و ساده ایرانی است که با طعم ها و رنگ های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

خواص دانه چیا برای مردان، پیشگیری از فشار خون و سکته!

خواص دانه چیا برای مردان، پیشگیری از فشار خون و سکته!

خواص دانه چیا برای مردان دانه چیا، یکی از مغذی‌ترین دانه‌های شناخته‌شده در جهان است. این دانه کوچک، که به سرعت محبوبیت خود را در میان علاقمندان به تغذیه سالم افزایش داده …

طرز تهیه پکوره اسفناج خوشمزه و ساده به روش هندی

طرز تهیه پکوره اسفناج

طرز تهیه پکوره اسفناج , دستور پخت پاکوره اسفناج جنوبی هندی تند

پکوره اسفناج یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که اصالت آن به کشور هند تعلق دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پکوره اسفناج در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
اسفناج۱ پیمانه
آرد نخودچی۱ پیمانه
پیاز۱ عدد متوسط
زنجبیل تازه۱ قاشق چایخوری
فلفل سبز۱ عدد
بادیان و زیرهاز هر کدام ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه و تخم گشنیزاز هر کدام ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز¼ قاشق چایخوری
کنجد۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر¼ قاشق چایخوری
آب سردبه مقدار کافی
نمکبه مقدار کافی

طرز تهیه پکوره اسفناج

مرحله اول

برای تهیه پکوره اسفناج خوشمزه در ابتدای کار اسفناج را می شوییم، سپس به صورت ریز خرد کرده و درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه زیره را به همراه بادیان و تخم گشنیز درون هاون ریخته و نیم کوب می کنیم.

مرحله دوم

حالا ادویه های نیم کوب شده را به همراه نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه به کاسه اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در ادامه آرد نخودچی را درون کاسه می ریزیم، سپس فلفل سبز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به کاسه می افزاییم.

مرحله سوم

در این مرحله سیر و زنجبیل تازه را با دندانه های ریز رنده، رنده کرده و به همراه کنجد به کاسه اضافه می کنیم. حالا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به کاسه می افزاییم، سپس به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند.

مرحله چهارم

زمانی که یک مایه غلیظی بدست آمد، بکینگ پودر را به صورت پخش روی مایه پکوره ریخته و کمی مخلوط می کنیم، سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت ۱۵ دقیقه در فضای آشپرخانه استراحت کند.

مرحله پنجم

پس از گذشت این زمان یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده و به اندازه ای که روی آنها را بگیرد روغن اضافه کرده، سپس اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود. حالا ۱ قاشق از مایه پکوره برداشته و درون روغن می ریزیم.

مرحله ششم

در ادامه به همین ترتیب ادامه می دهیم، سپس پکوره ها را کاملا سرخ کرده و روی دستمال مخصوص روغن گیری قرار می دهیم. زمانی که روغن اضافه پکوره ها کشیده شد، آنها را درون ظرف مورد نظرمان گذاشته و سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 14 تیر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.