طرز تهیه سالاد لوبیا قرمز خوشمزه به روش رستورانی
طرز تهیه کاچی زایمان خوشمزه و تقویتی برای بعد از زایمان
طرز تهیه کاچی زایمان کاچی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و تقویتی ایرانی است که با دستورها و مواد بسیار متنوعی تهیه می شود. یکی از غذاهایی تقویتی که بعد از زایمان …
طرز تهیه سالاد لوبیا قرمز
سالاد لوبیا قرمز یکی از انواع سالادهای های محبوب بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد لوبیا قرمز در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
لوبیا قرمز | ۱ لیوان |
سیب زمینی | ۲ عدد متوسط |
کاهو | ۱ عدد کوچک |
خیارشور | ۸ عدد |
مواد لازم سس سالاد | |
ماست چکیده | ۴ قاشق غذاخوری |
شوید خشک | ۱ قاشق چایخوری |
سس مایونز | ۳ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه سالاد لوبیا قرمز
مرحله اول
برای تهیه سالاد لوبیا قرمز مجلسی در ابتدای کار لوبیا قرمز را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و تا یک بند انگشت بالاتر از سطح آن آب اضافه کرده و اجازه می دهیم یک شب خیس بخورد تا نفخش گرفته شود.
مرحله دوم
پس از اینکه نفخ لوبیا گرفته شد، آنرا می شوییم و به همراه ۴ لیوان آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و اجازه می دهیم لوبیا قرمز به مدت ۲ ساعت بپزد.
مرحله سوم
در همین حین سیب زمینی ها را به همراه ۲ لیوان آب به قابلمه ای دیگر اضافه کرده و آنرا روی حرارت قرار می دهیم تا سیب زمینی ها به مدت یک ساعت بپزند. پس از اینکه لوبیا و سیب زمینی پختند، آنها را آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم تا خنک شوند.
مرحله چهارم
در این مرحله سیب زمینی و خیارشور را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به همراه لوبیا درون کاسه سالادخوری می ریزیم. در ادامه برگ های کاهو را از هم باز کرده و پس از شستشو به صورت متوسط خرد کرده و به کاسه می افزاییم.
مرحله پنجم
حالا برای تهیه سس، ماست چکیده را به همراه سس مایونز، شوید خشک، آب لیمو ترش تازه و مقداری نمک و فلفل سیاه درون یک کاسه جداگانه می ریزیم و با هم ترکیب می کنیم تا بافت مواد یکدست شود.
مرحله ششم
در این مرحله سس را به کاسه سالاد اضافه کرده و مواد را به آرامی زیر و رو می کنیم تا تمام قسمت هایشان به سس آغشته شود. در نهایت روی ظرف را با سلفون می پوشانیم و تا زمان سرو در یخچال قرار می دهیم.
- منبع :
- fiuz.food