طرز تهیه خوراک کدو سبز و بادمجان خوشمزه و رژیمی

طرز تهیه خوراک کدو سبز و بادمجان خوشمزه و رژیمی

طرز تهیه خوراک کدو سبز و بادمجان خوراک کدو سبز و بادمجان یکی از انواع غذاهای کم کالری و خوشمزه بین المللی است که برای کسانی که رژیم لاغری دارند بسیار مناسب …

طرز تهیه پیتزا برگر خوشمزه و مخصوص فینگرفود رستورانی

طرز تهیه پیتزا برگر خوشمزه و مخصوص فینگرفود رستورانی

طرز تهیه پیتزا برگر پیتزا برگر یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه بین المللی است که به عنوان پیش غذا سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت …

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان مجلسی و خوشمزه رستورانی

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان مجلسی و خوشمزه رستورانی

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان خورش قیمه بادمجان یکی از انواع خورش های سنتی ایرانی است که با دستورهای متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی …

طرز تهیه حلوای عراقی

طرز تهیه حلوای عراقی با شیر خشک طرز تهیه حلویات حلوا جزر عراقی

حلوای عراقی یکی از انواع حلواهای سنتی کشور عراق است که معمولا به صورت نذری پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای عراقی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم حلوای عراقی
آرد½ لیوان
شیر خشک½ لیوان
نشاسته۱ قاشق غذاخوری
کاسترد۱ قاشق غذاخوری سر پز
روغن مایع½ لیوان
مواد لازم برای شربت
شکر۱ و ¼ پیمانه
آب¾ پیمانه
گلاب¼ پیمانه
پودر هل½ قاشق غذاخوری
زعفران دم کردهبه مقدار کافی

طرز تهیه حلوای عراقی

مرحله اول

برای تهیه حلوای عراقی خوشمزه ابتدای کار شربت حلوا را آماده می کنیم، برای این منظور آب را به همراه شکر، گلاب، پودر هل و زعفران دم کرده درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله دوم

حالا اجازه می دهیم شربت به مدت ۲ تا ۳ دقیقه روی حرارت بماند، سپس قابلمه را بر می داریم و اجازه می دهیم شربت خنک شود. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس روغن مایع را به آن اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله آرد را به همراه کاسترد و نشاسته درون الک می ریزیم، سپس الک می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. در ادامه تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود و سرخ شود، سپس شیر خشک را اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا مجددا حلوا را به مدت ۱ تا ۲ دقیقه تفت می دهیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. توجه داشته باشید شیر خشک سریع می سوزد. در ادامه پس از گذشت این زمان حرارت را خاموش می کنیم، سپس شربت را به آرامی به حلوا اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله حلوا را به صورت مداوم هم می زنیم تا شربت جذب حلوا شود. در ادامه مجددا تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه هم می زنیم، سپس از روی حرارت بر می داریم و درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 14 اردیبهشت 1401
           
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.