طرز تهیه لوله کباب پنیری خوشمزه با سس مخصوص

طرز تهیه لوله کباب پنیری

طرز تهیه لوله کباب پنیری , دستور پخت لوله کباب پنیری

لوله کباب پنیری یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با رسپی های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لوله کباب پنیری در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
جعفری و گشنیز۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
پنیر موزارلابه مقدار کافی
سماق، نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
مواد لازم برای سس
گوجه فرنگی۲ تا ۳ عدد متوسط
روغن زیتونبه مقدار کافی
سیر۲ حبه

طرز تهیه لوله کباب پنیری

مرحله اول

برای تهیه لول کباب پنیری خوشمزه ابتدای کار گوشت را به تکه های کوچک خرد می کنیم، سپس درون چرخ گوشت می ریزیم و درون یک کاسه مناسب چرخ می کنیم. در ادامه جعفری و گشنیز را می شوییم.

مرحله دوم

حالا جعفری و گشنیز را درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود، سپس روی تخته گوشت قرار می دهیم و به صورت ریز خرد می کنیم. در ادامه پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم.

مرحله سوم

در این مرحله پیاز را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم، سپس از صافی رد می کنیم تا آب اضافی اش خارج شود. در ادامه پیاز را به همراه سبزی معطر، نمک، فلفل سیاه و سماق به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا مواد کباب را با دست ورز می دهیم تا با هم ترکیب و یکدست شوند، سپس مقداری از مواد کباب را بر می داریم و در دست فرم می دهیم. در ادامه یک تکه پنیر موزارلا وسط گوشت قرار می دهیم، سپس گوشت را لول می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله به همین صورت لول کباب ها را درست می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع به آن اضافه می کنیم. در ادامه اجازه می دهیم روغن مایع به خوبی گرم شود.

مرحله ششم

حالا لول کباب ها را درون تابه قرار می دهیم، سپس کاملا سرخ می کنیم. در ادامه سس کباب را آماده می کنیم، برای این منظور گوجه فرنگی ها را می شوییم، سپس پوست آن ها را جدا می کنیم و به صورت ریز خرد می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله پوست سیر ها را جدا می کنیم، سپس به همراه روغن زیتون و گوجه فرنگی درون غذاساز می ریزیم و میکس می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه سس کباب را درون تابه می ریزیم.

مرحله هشتم

در نهایت سس را تفت می دهیم، سپس کباب ها را درون سس قرار می دهیم. در ادامه اجازه می دهیم کباب ها درون سس بمانند تا سس به خورد کباب ها برود و پس از آن به همراه نان باگت، پیاز و ریحان سرو می کنیم. نوش جان.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در سه شنبه 13 اردیبهشت 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.