طرز تهیه کباب تابه ای مرغ خوشمزه و مخصوص به صورت نرم و آبدار

طرز تهیه کباب تابه ای مرغ خوشمزه و مخصوص به صورت نرم و آبدار

طرز تهیه کباب تابه ای مرغ کباب تابه ای مرغ یکی از انواع کباب های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورها و مواد متنوعی طبخ می شود. این کباب خوشمزه …

طرز تهیه خورش شاه بلوط خوشمزه به روش سنتی

طرز تهیه خورش شاه بلوط خوشمزه به روش سنتی

طرز تهیه خورش شاه بلوط خورش شاه بلوط از خورش ها سنتی و خوشمزه ایرانی است که با دستورها و مواد متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه بیف استروگانوف خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه بیف استروگانوف خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه بیف استروگانوف بیف استروگانف یکی از انواع غذاهای بسیار معروف و خوشمزه کشور روسیه است که در سراسر جهان به عنوان یک غذای بین المللی شناخته می شود. این غذای …

طرز تهیه سالاد ازمه بادمجان

طرز تهیه سالاد ازمه بادمجان , دستور پخت سالاد ازمه بادمجان

سالاد ازمه بادمجان یکی از انواع سالادهای ساده و خوشمزه کشور ترکیه است که با ترکیبات متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد ازمه بادمجان در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان قلمی۸ عدد
فلفل دلمه ای۲ عدد
گوجه فرنگی۲ عدد
پیاز۲ عدد
سیر۱ حبه
جعفری۱ دسته
رب فلفل تند۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه سالاد ازمه بادمجان

مرحله اول

برای تهیه سالاد ازمه بادمجان به روش ترکیه ای در ابتدای کار فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم گرم شود. در ادامه بادمجان ها، گوجه فرنگی ها  و فلفل دلمه ای ها را درون سینی فر می چینیم.

مرحله دوم

در این مرحله سینی را درون فر قرار داده و اجازه می دهیم مواد به طور کامل کباب شوند. پس از گذشت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه سینی را از فر خارج می کنیم و کنار می گذاریم تا سبزیجات کاملا از حرارت بیفتند و خنک شوند.

مرحله سوم

حالا پوست و قسمت های اضافی بادمجان ها، گوجه فرنگی ها و فلفل دلمه ای های را جدا می کنیم. در ادامه مواد را روی تخته قرار داده و با چاقو به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله چهارم

در این مرحله پیاز را به صورت ریز خرد کرده و به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب می ریزیم، سپس به خوبی تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کرده و تفت می دهیم.

مرحله پنجم

حالا رب فلفل تند (یا رب گوجه فرنگی) را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم، سپس سیر را رنده کرده و به تابه می افزاییم. در ادامه جعفری را به صورت ساطوری ریز خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم، سپس کمی تفت می دهیم.

مرحله ششم

در این مرحله ترکیب بادمجان ساطوری شده را به تابه اضافه کرده و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. در نهایت پس از اینکه آب اضافی درون تابه کشیده شد، سالاد را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 10 اردیبهشت 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.