مطالب پر بازدید امروز
مدل شومیز شلوار گشاد طرحدار

مدل شومیز شلوار گشاد طرحدار فوق العاده شیک برای بانوان مجلسی پوش

مدل شومیز شلوار گشاد طرحدار مدل شومیز شلوار گشاد طرحدار این روزها توی ایران خیلی محبوب شده. دختران و بانوان ایرانی به این سبک از لباس علاقه زیادی نشون میدن، مخصوصاً برای …

شلوار بوت کات دخترونه

شلوار بوت کات دخترونه؛ با این مدل ها تو مهمونی ها ستاره مجالس شوید!

شلوار بوت کات دخترونه شلوار بوت کات دخترونه این روزها حسابی روی بورسه و بین دختران و بانوان ایرانی طرفدارای زیادی داره. این شلوار زنانه به خاطر طراحی خاصش که از زانو …

مدل النگوی طلا زنانه با طرح موج

مدل النگوی طلا زنانه با طرح موج؛ این مدل ها زیبایی دستان شما را چند برابر می کنند!

مدل النگوی طلا زنانه با طرح موج النگوهای طلا از قدیم تو فرهنگ ما جایگاه خاصی داشتن. مدل النگوی طلا زنانه با طرح موج یکی از اون طراحی‌های خاصیه که این روزا …

طرز تهیه سالاد ازمه بادمجان خوشمزه به روش ترکیه ای

طرز تهیه سالاد ازمه بادمجان

طرز تهیه سالاد ازمه بادمجان , دستور پخت سالاد ازمه بادمجان

سالاد ازمه بادمجان یکی از انواع سالادهای ساده و خوشمزه کشور ترکیه است که با ترکیبات متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد ازمه بادمجان در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان قلمی۸ عدد
فلفل دلمه ای۲ عدد
گوجه فرنگی۲ عدد
پیاز۲ عدد
سیر۱ حبه
جعفری۱ دسته
رب فلفل تند۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه سالاد ازمه بادمجان

مرحله اول

برای تهیه سالاد ازمه بادمجان به روش ترکیه ای در ابتدای کار فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم گرم شود. در ادامه بادمجان ها، گوجه فرنگی ها  و فلفل دلمه ای ها را درون سینی فر می چینیم.

مرحله دوم

در این مرحله سینی را درون فر قرار داده و اجازه می دهیم مواد به طور کامل کباب شوند. پس از گذشت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه سینی را از فر خارج می کنیم و کنار می گذاریم تا سبزیجات کاملا از حرارت بیفتند و خنک شوند.

مرحله سوم

حالا پوست و قسمت های اضافی بادمجان ها، گوجه فرنگی ها و فلفل دلمه ای های را جدا می کنیم. در ادامه مواد را روی تخته قرار داده و با چاقو به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله چهارم

در این مرحله پیاز را به صورت ریز خرد کرده و به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب می ریزیم، سپس به خوبی تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کرده و تفت می دهیم.

مرحله پنجم

حالا رب فلفل تند (یا رب گوجه فرنگی) را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم، سپس سیر را رنده کرده و به تابه می افزاییم. در ادامه جعفری را به صورت ساطوری ریز خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم، سپس کمی تفت می دهیم.

مرحله ششم

در این مرحله ترکیب بادمجان ساطوری شده را به تابه اضافه کرده و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. در نهایت پس از اینکه آب اضافی درون تابه کشیده شد، سالاد را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و سرو می کنیم.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

ممنون که اولین امتیاز را دادید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در شنبه 10 اردیبهشت 1401
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.