مطالب پر بازدید
طبع پرتقال برای مزاج‌های مختلف + تأثیر مصلح‌های پرتقال

طبع پرتقال برای مزاج‌های مختلف + تأثیر مصلح‌های پرتقال

طبع پرتقال طبع پرتقال در طب سنتی به میزان قابل توجهی به طعم آن وابسته است و می‌تواند از ترش تا شیرین متغیر باشد، که این امر تأثیرات مختلفی بر سلامتی دارد. …

طرز تهیه دمی عدس خوشمزه و ساده با گوشت قلقلی

طرز تهیه دمی عدس خوشمزه و ساده با گوشت قلقلی

طرز تهیه دمی عدس دمی عدس یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که با رسپی های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …

طرز تهیه چیپس ذرت یا ترتیلا خانگی خوشمزه با آرد ذرت

طرز تهیه چیپس ذرت یا ترتیلا خانگی خوشمزه با آرد ذرت

طرز تهیه چیپس ذرت چیپس ذرت یکی از میان وعده های خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این دستور آشپزی در …

طرز تهیه سالاد گندم و مرغ خوشمزه به روش ترکیه ای

طرز تهیه سالاد گندم و مرغ

سالاد گندم و مرغ , طرز تهیه سالاد گندم و مرغ , دستور پخت سالاد گندم و مرغ

سالاد گندم و مرغ یکی از انواع سالادهای خوشمزه و پرطرفدار کشور ترکیه است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد گندم و مرغ در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گندم پوست کنده۱ پیمانه
سینه مرغ۱ عدد کامل
ذرت پخته۱ لیوان
خیار شور۸ عدد متوسط
شوید تازه۱ دسته کوچک
سس مایونز۲ قاشق غذاخوری
ماست چکیده۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه سالاد گندم و مرغ

مرحله اول

برای تهیه سالاد گندم خوشمزه ترکیه ای ابتدا گندم را از حداقل ۴ ساعت قبل درون یک کاسه آب می ریزیم تا به خوبی خیس بخورد، سپس آبکشی می کنیم و به همراه ۲ تا ۳ لیوان درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم گندم حدودا به مدت یک ساعت بپزد تا لعاب بیندازد و کاملا نرم شود. در ادامه گوشت مرغ را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه دیگر می ریزیم.

مرحله سوم

حالا قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا آب شروع به جوشیدن کند، سپس کف های سفید رنگ روی سطح آب را جمع می کنیم و دور می ریزیم تا گوشت مرغ در پایان پخت هیچ گونه طعم و بوی زهمی نداشته باشد.

مرحله چهارم

در این مرحله سس مایونز و ماست را به همراه شوید خرد شده و مقداری نمک و فلفل سیاه را با هم داخل یک کاسه مناسب ترکیب می کنیم، سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم تا سس جا بیفتد.

مرحله پنجم

پس از اینکه گندم و گوشت مرغ پختند، آنها را درون آبکش می ریزیم. سپس گوشت مرغ را به صورت ریش ریش یا نگینی خرد می کنیم. در ادامه گندم را پس از خنک شدن به همراه گوشت مرغ داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم.

مرحله ششم

در این مرحله خیارشور را به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس به همراه ذرت به کاسه حاوی مواد اضافه می کنیم. حالا مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس سس را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله هفتم

در مرحله پایانی سس را به مواد درون کاسه اضافه می کنیم، سپس با قاشق مواد را به آرامی زیر و رو می کنیم تا سس به تمام نقاط سالاد یرسد. در نهایت سالاد را تا زمان سرو در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : شنبه 17 مهر 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.