طرز تهیه خورش قورمه سبزی خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه خورش قورمه سبزی خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه خورش قورمه سبزی خورش قورمه سبزی یکی از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی است که نه تنها در میان ایرانیان بسیار محبوب است بلکه در خارج از ایران هم طرفداران …

طرز تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه با خمیر جادویی و پنیر پیتزا

طرز تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه با خمیر جادویی و پنیر پیتزا

طرز تهیه پیراشکی گوشت پیراشکی گوشت یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی است که می توانید به عنوان پیش غذا هم از آن استفاده کنید، برای مشاهده این دستور آشپزی در ادامه …

طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد تبوله سالاد تبوله یکی از انواع سالادهای خوشمزه و بسیار معروف عربی است که با مواد متنوعی تهیه می شود. این سالاد خوشمزه را علاوه بر اینکه می توانیم …

طرز تهیه سالاد گندم و مرغ

سالاد گندم و مرغ , طرز تهیه سالاد گندم و مرغ , دستور پخت سالاد گندم و مرغ

سالاد گندم و مرغ یکی از انواع سالادهای خوشمزه و پرطرفدار کشور ترکیه است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد گندم و مرغ در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گندم پوست کنده۱ پیمانه
سینه مرغ۱ عدد کامل
ذرت پخته۱ لیوان
خیار شور۸ عدد متوسط
شوید تازه۱ دسته کوچک
سس مایونز۲ قاشق غذاخوری
ماست چکیده۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه سالاد گندم و مرغ

مرحله اول

برای تهیه سالاد گندم خوشمزه ترکیه ای ابتدا گندم را از حداقل ۴ ساعت قبل درون یک کاسه آب می ریزیم تا به خوبی خیس بخورد، سپس آبکشی می کنیم و به همراه ۲ تا ۳ لیوان درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم گندم حدودا به مدت یک ساعت بپزد تا لعاب بیندازد و کاملا نرم شود. در ادامه گوشت مرغ را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه دیگر می ریزیم.

مرحله سوم

حالا قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا آب شروع به جوشیدن کند، سپس کف های سفید رنگ روی سطح آب را جمع می کنیم و دور می ریزیم تا گوشت مرغ در پایان پخت هیچ گونه طعم و بوی زهمی نداشته باشد.

مرحله چهارم

در این مرحله سس مایونز و ماست را به همراه شوید خرد شده و مقداری نمک و فلفل سیاه را با هم داخل یک کاسه مناسب ترکیب می کنیم، سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم تا سس جا بیفتد.

مرحله پنجم

پس از اینکه گندم و گوشت مرغ پختند، آنها را درون آبکش می ریزیم. سپس گوشت مرغ را به صورت ریش ریش یا نگینی خرد می کنیم. در ادامه گندم را پس از خنک شدن به همراه گوشت مرغ داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم.

مرحله ششم

در این مرحله خیارشور را به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس به همراه ذرت به کاسه حاوی مواد اضافه می کنیم. حالا مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس سس را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله هفتم

در مرحله پایانی سس را به مواد درون کاسه اضافه می کنیم، سپس با قاشق مواد را به آرامی زیر و رو می کنیم تا سس به تمام نقاط سالاد یرسد. در نهایت سالاد را تا زمان سرو در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 17 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.