طرز تهیه ساندویچ مرغ با سس پستو خوشمزه به روش ایتالیایی

طرز تهیه ساندویچ مرغ با سس پستو خوشمزه به روش ایتالیایی

طرز تهیه ساندویچ مرغ با سس پستو ساندویچ یکی از انواع غذاهای خیابانی محسوب می شود که طرز مصرف آن ساده است و نیاز به ظرف خاصی ندارد. از این رو طرفداران …

طرز تهیه عدس پلو با گوشت قلقلی و کشمش به روش مجلسی

طرز تهیه عدس پلو با گوشت قلقلی و کشمش به روش مجلسی

طرز تهیه عدس پلو با گوشت قلقلی عدس پلو با گوشت قلقلی یکی از غذاهای اصیل و پرطرفدار ایرانی است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه عدس پلو …

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ نذری خوشمزه و مخصوص زعفرانی

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ نذری خوشمزه و مخصوص زعفرانی

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ زرشک پلو با مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه یکی از مجلسی …

طرز تهیه ایچلی کوفته

طرز تهیه ایچلی کوفته , دستور پخت ایچلی کوفته

ایچلی کوفته یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه کشور ترکیه است که با ترکیبات متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ایچلی کوفته در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۸ نفر
بلغور گندم ریز۳ لیوان
آب جوش۲ لیوان
آرد سمولینا½ لیوان
آرد سفید½ لیوان
تخم مرغ۱ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
رب فلفل۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و روغنبه مقدار کافی
مواد میانی کوفته
گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم
پیاز۲ عدد
جعفری۱ دسته کوچک
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه ایچلی کوفته

مرحله اول

برای تهیه ایچلی کوفته خوشمزه در ابتدای کار بلغور را به همراه آب جوش درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس درب کاسه را می پوشانیم و اجازه می دهیم بلغور به خوبی خیس بخورد و حجمش زیاد شود.

مرحله دوم

در این مرحله بلغور خیس خورده را درون یک کاسه بزرگ می ریزیم، سپس آرد سمولینا، آرد، رب گوجه فرنگی و رب فلفل را به کاسه می افزاییم. در ادامه مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کرده و مواد را مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

حالا کم کم مقداری آب جوش اضافه کرده و مواد را با دست ورز می دهیم تا منسجم شوند. پس از اینکه مایه کوفته منسجم شد، تخم مرغ را اضافه می کنیم و به ورز دادن ادامه می دهیم تا بافت مایه کوفته کاملا یکدست شود.

مرحله چهارم

در این مرحله برای تهیه مواد میانی پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا سبک شود.

مرحله پنجم

حالا گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد. در ادامه نصف فنجان آب اضافه کرده و درب تابه را می گذاریم تا گوشت بپزد.

مرحله ششم

پس از اینکه آب درون تابه کشیده شد، جعفری را خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم. در ادامه به اندازه یک نارنگی از مایه کوفته بر می داریم، سپس مقداری از مخلوط گوشت درون آن قرار داده و به صورت گرد یا بیضی شکل می دهیم.

مرحله هفتم

تمام مایه کوفته را به همین صورت آماده می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه کوفته ها را درون روغن سرخ کرده و پس از گرفتن روغن اضافی شان با سس دلخواه سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 10 اردیبهشت 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.