طرز تهیه فرنی خوشمزه و مجلسی با دو روش آرد برنج و نشاسته

طرز تهیه فرنی خوشمزه و مجلسی با دو روش آرد برنج و نشاسته

طرز تهیه فرنی فرنی یکی از غذاهای سبک و بسیار خوشمزه ایرانی است که بیشتر در مناسبت های خاص مثل ماه مبارک رمضان طبخ می شود. البته فرنی به طور معمول برای …

طرز تهیه آش عباسعلی خوشمزه و مخصوص به روش اصیل کرمانشاه

طرز تهیه آش عباسعلی خوشمزه و مخصوص به روش اصیل کرمانشاه

طرز تهیه آش عباسعلی آش عباسعلی یکی از انواع آش های سنتی ایرانی است که اصالت ان متعلق به شهر کرمانشاه می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی کردی در ادامه با …

طرز تهیه پلو مرغ خامه ای خوشمزه و ساده به روش ایتالیایی

طرز تهیه پلو مرغ خامه ای خوشمزه و ساده به روش ایتالیایی

طرز تهیه پلو مرغ خامه ای مرغ خامه ای یک غذای بسیار خوشمزه و پر طرفدار است که اصالتی ایتالیایی دارد و با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه جوجه کباب استانبولی

طرز تهیه جوجه کباب استانبولی , دستور پخت جوجه کباب استانبولی

جوجه کباب استانبولی یکی از انواع غذاهای معروف شهر استانبول است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه جوجه کباب استانبولی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۱ کیلوگرم
ماست۳ قاشق غذاخوری
سیر۴ حبه
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
زیره۱ قاشق چایخوری
پاپریکا۱ قاشق چایخوری
آویشن۱ قاشق چایخوری
روغن۱ قاشق چایخوری
گوجه فرنگی و فلفل سبزبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
روغن و سیخ چوبیبه مقدار کافی

طرز تهیه جوجه کباب استانبولی

مرحله اول

برای تهیه جوجه کباب استانبولی در ابتدای کار سینه مرغ را به صورت جوجه کبابی خرد می کنیم، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه سیرها را به صورت درشت خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله ماست را به همراه رب گوجه فرنگی، زیره، پاپریکا، آویشن، روغن و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم، سپس مواد را به خوبی مخلوط کرده و زیر و رو می کنیم تا تکه های گوشت مرغ به مواد آغشته شوند.

مرحله سوم

حالا روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ طعم دار شود. در همین حین سیخ های چوبی را درون یک کاسه حاوی آب سرد قرار می دهیم تا هنگام سرخ کردن کباب نسوزند.

مرحله چهارم

پس از گذشت یک ساعت کاسه را از یخچال خارج می کنیم، سپس تکه های مرغ را به همراه فلفل سبز و گوجه فرنگی یکی در میان به سیخ های چوبی می کشیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله سیخ ها را به ترتیب درون تابه می چینیم و اجازه می دهیم یک سمت جوجه ها سرخ شود. پس از اینکه یک سمت جوجه طلایی شد، آنها را بر می گردانیم و اجازه می دهیم سمت دیگرشان نیز سرخ شود.

مرحله ششم

در صورت تمایل می توانیم جوجه ها را درون فر نیز درست کنیم، برای این منظور سینی فر را با کاغذ روغن می پوشانیم و سیخ ها را درون سینی می چینیم. در ادامه فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم گرم شود.

مرحله هفتم

در این مرحله یک تکه کاغذ روغنی را خیس کرده و روی سینی فر قرار می دهیم. در ادامه سینی را به مدت ۱۵ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا جوجه ها بپزند، پس از گذشت این زمان جوجه ها را بر می گردانیم و اجازه می دهیم ۱۵ دقیقه دیگر بپزند.

مرحله هشتم

در نهایت کاغذ روغنی روی سینی فر را بر می داریم و گریل را روشن می کنیم، سپس اجازه می دهیم روی جوجه ها خوشرنگ شود. در نهایت جوجه ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 8 اردیبهشت 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.