طرز تهیه جوجه کباب زرشکی خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه جوجه کباب زرشکی

طرز تهیه جوجه کباب زرشکی , دستور پخت جوجه کباب زرشکی

در این آموزش یک جوجه کباب متفاوت را برای شما عزیزان اماده کردیه ایم که طعمش به جوجه ترش نزدیک است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه جوجه کباب زرشکی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۲ عدد کامل
زرشک۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد
روغن مایع½ پیمانه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زنجبیل، پاپریکا و فلفل قرمزبه مقدار کافی

طرز تهیه جوجه کباب زرشکی

مرحله اول

برای تهیه جوجه کباب زرشکی خوشمزه و ساده در ابتدای کار زرشک را به همراه رب گوجه فرنگی، روغن مایع و مقداری نمک، فلفل سیاه، پودر زنجبیل، پودر پاپریکا و پودر فلفل قرمز درون میکسر یا مخلوط کن می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز را پوست گرفته و به صورت ۴ قاچ خرد می کنیم، سپس به میکسر اضافه می کنیم. در ادامه مواد را به خوبی میکس می کنیم تا حالتی شبیه به پوره پیدا کنند، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

حالا سینه های مرغ را به صورت تکه های یکدست جوجه کبابی خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه مواد را با استفاده از دست به خوبی زیر و رو می کنیم تا سس به تمام قسمت های گوشت مرغ برسد.

مرحله چهارم

در این مرحله روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک تا دو ساعت در یخچال قرار می دهیم. پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج کرده و تکه های گوشت مرغ را به ترتیب به سیخ فلزی کوتاه یا سیخ چوبی می کشیم.

مرحله پنجم

برای دورچین این غذا می توانیم از مواد دلخواه مانند گوجه فرنگی و فلفل سبز استفاده کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و کمی روغن اضافه می کنیم، سپس سیخ ها را درون تابه می چینیم.

مرحله ششم

در این مرحله اجازه می دهیم هر سمت جوجه ها به مدت ۵ تا ۷ دقیقه بپزد. در همین حین گوجه فرنگی ها و فلفل ها را نیز به تابه اضافه می کنیم تا سرخ شوند. در نهایت جوجه کباب را به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

چه امتیازی میدی؟
دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در جمعه 26 فروردین 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.