مطالب پر بازدید
طرز تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی، غذایی ساده و خوشمزه

طرز تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی، غذایی ساده و خوشمزه

طرز تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی در دنیای آشپزی، همواره به دنبال دستورهایی هستیم که هم طعم بی‌نظیری داشته باشند و هم از نظر ظاهری، چشم‌ها را خیره کنند. امروز در …

طرز تهیه پاستا خامه ای خوشمزه و فوری با سس مخصوص

طرز تهیه پاستا خامه ای خوشمزه و فوری با سس مخصوص

طرز تهیه پاستا خامه ای پاستا خامه ای یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پر طرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. پاستا خامه ای هم مانند دیگر …

طرز تهیه کتلت مرغ و قارچ خوشمزه و مجلسی رستورانی

طرز تهیه کتلت مرغ و قارچ خوشمزه و مجلسی رستورانی

طرز تهیه کتلت مرغ و قارچ کتلت مرغ و قارچ یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که با سدتروها و مواد متنوعی تهیه می شود. در تهیه این کتلت خوشمزه به …

طرز تهیه سوپ گوجه و فلفل کبابی خوشمزه و رژیمی

طرز تهیه سوپ گوجه و فلفل کبابی

طرز تهیه سوپ گوجه و فلفل کبابی , دستور پخت سوپ گوجه و فلفل کبابی

سوپ گوجه و فلفل کبابی یکی از انواع سوپ های خوشمزه و رژیمی بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ گوجه و فلفل کبابی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوجه فرنگی۸ عدد
فلفل دلمه ای قرمز ۲ عدد
سیر۲ حبه
پیاز۲ عدد
عصاره سبزیجات۱ بسته
اسفناج۱۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه، روغن و پودر سیربه مقدار کافی
خامه ترش (اختیاری)۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه سوپ گوجه و فلفل کبابی

مرحله اول

برای تهیه سوپ گوجه و فلفل کبابی خوشمزه و ساده در ابتدای کار فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم و اجازه می دهیم گرم شود، سپس سیرها، پیازها، گوجه فرنگی ها و فلفل ها را درون سینی فر می چینیم.

مرحله دوم

در این مرحله مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و روغن روی سبزیجات می ریزیم و آنها را درون فر قرار می دهیم تا کاملا نرم شوند. پس از اینکه سبزیجات به طور کامل پختند، آنها را از فر خارج کرده و درون یک قابلمه می ریزیم.

مرحله سوم

حالا با استفاده از گوشتکوب برقی مواد را میکس می کنیم تا کاملا پوره شوند. در ادامه عصاره سبزیجات را درون یک لیوان آب جوش حل کرده و به قابلمه اضافه می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله اجازه می دهیم سوپ با حرارت ملایم جا بیفتد و به غلظت مناسب برسد. در همین حین اسفناج را به همراه مقداری پودر سیر، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله پنجم

حالا در صورت تمایل خامه ترش را نیز به مواد اضافه کرده و مواد را با بلندر به خوبی میکس می کنیم تا بافت شان کاملا یکدست شود. پس از اینکه سوپ جا افتاد، طعم آنرا می چشیم و به مقدار دلخواه نمک و ادویه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

توجه داشته باشید که این سوپ معمولا به صورت تند سرو می شود و در صورت تمایل می توانیم مقداری فلفل قرمز نیز به سوپ اضافه کنیم. در نهایت سوپ را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و با سس اسفناج سرو می کنیم.

5/5 - (1 امتیاز)
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 28 فروردین 1401
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.