طرز تهیه دمی کباب فوق العاده خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه دمی کباب

طرز تهیه دمی کباب , دستور پخت دمی کباب

دمی کباب یکی از انواع غذاهای ساده و قدیمی ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دمی کباب در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم
پیاز۱ عدد بزرگ
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
برای تهیه سس
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
آب پیاز۲ قاشق غذاخوری
آب سرد½ پیمانه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه دمی کباب

مرحله اول

برای تهیه دمی کباب خوشمزه و سنتی در ابتدای کار پیاز را با رنده ریز رنده کرده و آب اضافی آن را می گیریم و برای تهیه سس کنار می گذاریم. در ادامه گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کرده و مواد را به خوبی ترکیب مخلوط می کنیم تا بافتشان چسبناک و منسجم شود. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم.

مرحله سوم

پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب فر انتخاب کرده و آنرا با روغن چرب می کنیم. در ادامه مایه کباب را درون تابه می ریزیم و به صورت یکدست در کف تابه پخش می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به خوبی گرم شود. در صورت تمایل می توانیم مقداری گوجه فرنگی و پیاز ورقه شده به همراه چند عدد فلفل سبز نیز روی مایه کباب بچینیم.

مرحله پنجم

حالا تابه را به مدن ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر قرار داده و اجازه می دهیم کباب بپزد. در همین حین سس کباب را آماده می کنیم، برای این منظور رب گوجه فرنگی را با آب پیاز، آب سرد و مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ۱ قاشق روغن ترکیب می کنیم.

مرحله ششم

پس از گذشت ۲۵ دقیقه کباب را از فر خارج کرده و سس را روی آن می ریزیم. در ادامه تابه را مجددا به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون فر قرار می دهیم. پس از گذشت این زمان کباب را از فر خارج کرده و به همراه برنج یا نان سرو می کنیم.

چه امتیازی میدی؟
دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در پنج شنبه 18 فروردین 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.