مطالب پر بازدید
طرز تهیه کوفته قلقلی با مرغ خوشمزه و مخصوص به روش ترکی

طرز تهیه کوفته قلقلی با مرغ خوشمزه و مخصوص به روش ترکی

طرز تهیه کوفته قلقلی با مرغ کوفته قلقلی مرغ یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است. همیشه نباید همه کوفته ها با گوشت چرخ کرده تهیه شود با مرغ …

عکس های جدیدترین مدل‌های مانتو کتی شیک با طراحی جدید!

عکس های جدیدترین مدل‌های مانتو کتی شیک با طراحی جدید!

مدل مانتو کتی مدل مانتو کتی جلو بسته جدید نمایانگر تلفیقی از سنت و مدرنیته است، یک انتخاب برجسته برای بانوانی که به دنبال ترکیبی از راحتی و زیبایی در پوشش خود …

طرز تهیه پاستا با لبو به روش ایتالیایی و طعم فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه پاستا با لبو به روش ایتالیایی و طعم فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه پاستا با لبو پاستا با لبو یکی از انواع غذاهای خاص و خوشرنگ ایتالیایی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه لقمه بادمجان و گوشت خوشمزه به روش ترکیه ای

طرز تهیه لقمه بادمجان و گوشت

طرز تهیه لقمه بادمجان و گوشت , دستور پخت لقمه بادمجان و گوشت

لقمه بادمجان و گوشت از غذاهای ساده و خوشمزه کشور ترکیه است که با ترکیبات متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لقمه بادمجان و گوشت در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان۶ عدد
گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی۴ عدد
سیر۲ حبه
پیاز۱ عدد
جعفری۱ سدته کوچک
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه، پاپریکا و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه لقمه بادمجان و گوشت

مرحله اول

برای تهیه لقمه بادمجان و گوشت چرخ کرده خوشمزه در ابتدای کار بادمجان ها را بدون اینکه پوست بگیریم، به صورت ورقه ای نازک خرد می کنیم، سپس درون یک کاسه حاوی آب نمک قرار می دهیم تا تلخی شان گرفته شود.

مرحله دوم

برای تهیه کوفته ها ابتدا پیاز را رنده می کنیم و آب اضافی اش را می گیریم، سپس به همراه گوشت چرخ کرده و مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پاپریکا درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با دست ورز می دهیم تا مواد یکدست شوند.

مرحله سوم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه به اندازه یک گردو از مایه کوفته بر می داریم و به صورت گرد شکل می دهیم، سپس درون روغن می اندازیم و به صورت یکدست سرخ می کنیم.

مرحله چهارم

تمام مایه کوفته را به همین صورت سرخ کرده و کنار می گذاریم. در ادامه بادمجان ها را آب نمک خارج کرده و آبکشی می کنیم، سپس با یک دستمال تمیز خشک می کنیم. در ادامه بادمجان ها را به تابه اضافه کرده و سرخ می کنیم.

مرحله پنجم

برای تهیه سس در ابتدای کار گوجه فرنگی ها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به همراه ۱ قاشق روغن به یک تابه مناسب اضافه می کنیم. در ادامه گوجه فرنگی را به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شده و آبش کشیده شود.

مرحله ششم

در این مرحله سیرها را درون تابه رنده می کنیم و کمی تفت می دهیم، سپس جعفری را به صورت ریز خرد کرده و به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به سس اضافه می کنیم. در ادامه مواد را با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله هفتم

حالا هر کوفته قلقلی را بین یک ورق بادمجان قرار می دهیم، سپس درون تابه روی سس می چینیم. در نهایت پس از اینکه سس جذب کوفته ها شد، آنها را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 9 فروردین 1401
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.