طرز تهیه سوفله اسفناج

طرز تهیه سوفله اسفناج انواع سوفله سوفله سبزیجات غذا با اسفناج سیب زمینی و قارچ پنیر بدون فر

سوفله اسفناج یکی از غذاهای خوشمزه فرانسوی است که معمولا به عنوان پیش غذا سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی فرانسوی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
اسفناج۱۰۰ گرم
پنیر پارمزان۱۵۰ گرم
تخم مرغ۴ عدد
گوجه فرنگی خشک شده۴ عدد
بکینگ پودر۲ قاشق غذاخوری
سس بشامل½ لیوان
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت سوفله اسفناج

مرحله اول

ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ را جدا می کنیم، سپس سفیده تخم مرغ را به همراه نمک و بکینگ پودر به اندازه هم می زنیم که کاملا سفت شود و فرم بگیرد و در صورتی که کاسه را بر گرداندیم سفیده تخم مرغ از کاسه بیرون نریزد.

مرحله دوم

پس از اینکه سفیده تخم مرغ اماده شد آنرا داخل یخچال قرار می دهیم. در ادامه اسفناج را به صورت درشت خرد می کنیم و به همراه گوجه فرنگی خشک شده، زرده تخم مرغ و سس بشامل در یک ظرف مناسب به خوبی ترکیب می کنیم.

مرحله سوم

در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه و ادویه های مورد علاقه خود را اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم. حالا سفیده تخم مرغ را کم کم به مواد اضافه می کنیم و به صورت دورانی از پایین به بالا مخلوط می کنیم تا پف سیفده تخم مرغ نخوابد.

مرحله چهارم

حالا ظرف مورد نظرمان را با روغن کمی چرب می کنیم و مایه سوفله را قاشق قاشق داخل ظرف می ریزیم و به دلخواه روی ان مقداری کنجد هم می پاشیم. فر را باید از ۱۰ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه اسنتیگراد روشن کنیم تا کاملا گرم شود.

مرحله پنجم

ظرف حاوی مایه سوفله را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون طبقه وسط فر قرار می دهیم تا سوفله اماده شود. پس از اینکه سوفله پخت اجازه می دهیم ۲۰ دقیقه درون فر بماند و به تدریج خنک شود تا پف ان نخوابد، سپس از فر خارج می کنیم و سرو می کنیم.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.