طرز تهیه مرغ بریان خانگی ساده و خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه مرغ بریان خانگی ساده و خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه مرغ بریان مرغ بریان یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است و به عنوان یک غذای بین المللی شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در …

طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری خوشمزه و مخصوص با قارچ و پنیر

طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری خوشمزه و مخصوص با قارچ و پنیر

طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری ساندویچ مرغ بندری یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای جنوبی کشورمان می باشد، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و …

لیست آموزش تهیه غذا با گوشت چرخ کرده برای شام و ناهار

لیست آموزش تهیه غذا با گوشت چرخ کرده برای شام و ناهار

غذا با گوشت چرخ کرده گوشت چرخ کرده یکی از مواد غذایی بسیار پر مصرف در سراسر جهان است که با آن غذاهای بسیار خوشمزه و متنوعی تهیه می شود. گوشت چرخ …

طرز تهیه پیتزا سیخی

طرز تهیه پیتزا سیخی , دستور پخت پیتزا سیخی , پیتزا چوبی

پیتزا فوری یکی از انواع غذاهای ساده و ابداعی نوین است که بر روی سیخ های چوبی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا سیخی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پاستا۱ بسته
سوسیس۲ عدد
ذرت پخته۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا۱۰۰ گرم
سس کچاپ۲ قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبهبه مقدار کافی
سیخ چوبیبه تعداد کافی

طرز تهیه پیتزا سیخی

مرحله اول

برای تهیه پیتزا سیخی خوشمزه ابتدا یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به نقطه جوش برسد. در همین حین ۱ قاشق چایخوری نمک و نصف قاشق چایخوری زردچوبه به آب اضافه می کنیم.

مرحله دوم

پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، پاستا را به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم حدود ۵ تا ۷ دقیقه درون آب جوش بماند تا کاملا نرم شود. پس از اینکه پاستا به خوبی نرم شد، آنرا آبکشی می کنیم و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود.

مرحله سوم

پس از اینکه آب اضافی پاستاها کشیده شد، آنها را به ترتیب درون سیخ های چوبی فرو می کنیم. در ادامه پس از اینکه تمام پاستا را به سیخ کشیدیم، مقداری سس کچاپ روی پاستاها می ریزیم و به صورت یکدست روی آنها می مالیم.

مرحله چهارم

در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود. در ادامه سینی فر را با کمی روغن مایع به طور کامل چرب کرده و سیخ های پاستا را با کمی فاصله درون سینی می چینیم.

مرحله پنجم

حالا روی پاستاهای سیخ شده را با پنیر پیتزا به طور کامل می پوشانیم، سپس سوسیس ها را به صورت دلخواه خرد می کنیم و روی پاستا ها می چینیم. در ادامه برای تزیین پیتزاها مقداری ذرت پخته شده هم روی آنها می ریزیم.

مرحله ششم

در این مرحله پس از اینکه فر به طور کامل گرم شد، سینی را به مدت ۱۰ دقیقه درون فر قرار داده تا پنیر پیتزا به طور کامل ذوب شود. در نهایت برای طلایی شدن روی پیتزاها گریل را روشن می کنیم، سپس سیخ ها را در ظرف مورد نظرمان چیده و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 19 دی 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.