طرز تهیه آش ترش خوشمزه و مجلسی به روش سنتی مازندرانی

طرز تهیه آش ترش خوشمزه و مجلسی به روش سنتی مازندرانی

طرز تهیه آش ترش آش ترش یکی از انواع آش های بسیار محبوب و خوشمزه کشورمان می باشد که اصالت آن متعلق به استان مازندران می باشد، برای مشاهده این آموز آشپزی …

طرز تهیه پنیر خانگی خوشمزه و مخصوص تبریزی در منزل

طرز تهیه پنیر خانگی خوشمزه و مخصوص تبریزی در منزل

طرز تهیه پنیر پنیر یکی از مواد غذایی پر طرفدار و خوشمزه در سراسر جهان است که معمولا به عنوان صبحانه سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی همراه …

طرز تهیه املت فرانسوی خوشمزه و مخصوص با ژامبون و پنیر

طرز تهیه املت فرانسوی خوشمزه و مخصوص با ژامبون و پنیر

طرز تهیه املت فرانسوی املت فرانسوی یکی از غذاهای خوشمزه و معروف کشور فرانسه است که معمولا به عنوان صبحانه سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی فرانسوی در ادامه با …

طرز تهیه خورش قلیه پسته

طرز تهیه خورش قلیه پسته , دستور پخت خورشت قلیه پسته

خورش قلیه پسته یکی از انواع خورش های خوشمزه و گران قیمت ایرانی است که امروزه با رسپی ها متفاوتی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش قلیه پسته در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
مغز پسته یا خلال پسته۱ لیوان
گوشت گوسفندی۴۰۰ گرم
آب۲ لیوان
پیاز۱ عدد
نمک و زردچوبهبه مقدار کافی
آبغورهبه مقدار کافی

طرز تهیه خورش قلیه پسته

مرحله اول

برای تهیه خورش قلیه پسته خوشمزه ابتدا پوست اولیه و ثانویه پسته را جدا می کنیم، سپس درون آسیاب می ریزیم و پوره می کنیم یا می توانیم از خلال پسته استفاده کنیم، سپس خلال پسته را همانند پسته آسیاب کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم و با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس مقداری روغن مایع درون قابلمه می ریزیم.

مرحله سوم

حالا بلافاصله پیاز رنده شده را درون قابلمه اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود. در ادامه گوشت را درون قابلمه اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ بدهد.

مرحله چهارم

در این مرحله زردچوبه را به گوشت اضافه می کنیم، سپس به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود. در ادامه پسته آسیاب شده را درون قابلمه اضافه می کنیم، سپس کمی تفت می دهیم.

مرحله پنجم

حالا آب را درون قابلمه حاوی مخلوط گوشت و پسته اضافه می کنیم، سپس حرارت را زیاد می کنیم و اجازه می دهیم خورش جوش بیاید. پس از اینکه آب جوش آمد، حرارت را ملایم می کنیم و اجازه می دهیم گوشت به مدت ۲ تا ۳ ساعت بپزد.

مرحله ششم

در این مرحله پس از گذشت این مدت، زمانی که خورش قلیه پسته روغن انداخت و گوشت به طور کامل پخته شد، به دلیل شیرین بودن پسته به مقدار دلخواه نمک به همراه آبغوره درون خورش می ریزیم، سپس مخلوط می کنیم.

مرحله هفتم

در نهایت اجازه می دهیم خورش به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر روی حرارت بماند. در ادامه پس از این زمان خورش قلیه پسته را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس به همراه پلو زعفرانی و ترشی سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 18 دی 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.