طرز تهیه زرشک پلو با مرغ نذری خوشمزه و مخصوص زعفرانی

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ نذری خوشمزه و مخصوص زعفرانی

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ زرشک پلو با مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه یکی از مجلسی …

طرز تهیه املت با رب گوجه فرنگی خوشمزه به سبک قهوه خانه ای

طرز تهیه املت با رب گوجه فرنگی خوشمزه به سبک قهوه خانه ای

طرز تهیه املت با رب گوجه فرنگی املت با رب گوجه فرنگی که با نام املت ربی هم شهرت دارد یکی از انواع صبحانه های محبوب میان ایرانیان است، برای مشاهده این …

طرز تهیه آلبالو پلو شیرازی خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغ

طرز تهیه آلبالو پلو شیرازی خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغ

طرز تهیه آلبالو پلو آلبالو پلو یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با روش های تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در …

طرز تهیه پیتزا پپرونی بدون خمیر

طرز تهیه پیتزا پپرونی بدون خمیر , دستور پخت پیتزا پپرونی بدون خمیر

پیتزا پپرونی بدون خمیر یکی از رسپی های محبوب پیتزا پپرونی است که به دلیل اینکه خمیر ندارد، خیلی سریع تر آماده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا پپرونی بدون خمیر در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
سیب زمینی متوسط۲ عدد
پپرونی۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای½ فلفل دلمه ای
گوجه فرنگی۱ عدد
سس کچاپبه مقدار کافی
قارچ۴ عدد
آویشنبه مقدار کافی
کنجد (اختیاری)به مقدار کافی
پنیر پیتزا۱۵۰ گرم

طرز تهیه پیتزا پپرونی بدون خمیر

مرحله اول

برای تهیه پیتزا پپرونی بدون خمیر خوشمزه ابتدای کار پوست سیب زمینی را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت خلالی یکدست و یک اندازه خرد می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت متوسط قرار می دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله مقداری روغن مایع درون تابه می ریزیم، سپس اجازه می دهیم روغن مایع کاملا داغ شود. در ادامه سیب زمینی را درون تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا سیب زمینی ها کاملا سرخ و طلایی شوند.

مرحله سوم

حالا زمانی که سیب زمینی کاملا سرخ شد از تابه خارج می کنیم، سپس درون سینی فر به صورت کنار هم بدون فاصله می چینیم تا کف سینی را پوشش بدهد. در ادامه با گوشت کوب سیب زمینی را کمی می کوبیم تا به هم بچسبند.

مرحله چهارم

در این مرحله مقداری سس کچاپ به صورت پخش روی سیب زمینی ها می ریزیم، سپس با قاشق آن را روی همه قسمت های سیب زمینی می مالیم. در ادامه به دلخواه مقداری کنجد روی سیب زمینی می ریزیم.

مرحله پنجم

حالا نیمی از پنیر پیتزا را روی سیب زمینی به صورت پخش می ریزیم. در ادامه قارچ را می شوییم و به صورت ورقه ای اسلایس می کنیم. در ادامه فلفل دلمه ای را می شوییم و دانه های درون آن را خارج می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله فلفل دلمه ای را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه ورقه های قارچ را به همراه فلفل دلمه ای نگینی به صورت پخش روی پنیر پیتزا می ریزیم. در ادامه ورقه های پپرونی را روی پیتزا می چینیم.

مرحله هفتم

حالا فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه روی پپرونی ها را با پنیر پیتزا می پوشانیم، سپس گوجه فرنگی را می شوییم و پوست آن را جدا می کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله گوجه فرنگی را به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس به همراه فلفل دلمه ای به صورت پخش روی پنیر پیتزا می ریزیم. در ادامه برای طعمی بهتر مقداری پودر آویشن به صورت پخش روی پیتزا می ریزیم.

مرحله نهم

حالا پیتزا پپرونی را در طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون فر بماند تا کاملا بپزد. پس از گذشت این زمان گریل را روشن می کنیم، سپس حرارت پایین را خاموش می کنیم.

مرحله دهم

در نهایت سینی فر را طبقه بالا قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم پیتزا به مدت ۵ دقیقه گریل شود تا پنیر روی پیتزا خوشرنگ شود. در آخر پیتزا را از فر خارج می کنیم، سپس به اندازه دلخواه برش می زنیم و با سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 18 دی 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.