مطالب پر بازدید
طرز تهیه املت اسفناج فوری و خوشمزه رژیمی با کالری پایین

طرز تهیه املت اسفناج فوری و خوشمزه رژیمی با کالری پایین

طرز تهیه املت اسفناج املت اسفناج یکی از انواع غذاهای خوشمزه و رژیمی است که با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی …

درمان گزگز دست و پا: راهکارهای نوین و طب سنتی

درمان گزگز دست و پا: راهکارهای نوین و طب سنتی

درمان گزگز دست و پا بسیاری از ما تجربه حس گزگز در اندام‌های خود را داریم، پدیده‌ای که بیشتر اوقات به دلیل قرار گرفتن در وضعیت‌های نامناسب بدنی اتفاق می‌افتد و معمولاً …

طرز تهیه چوب شور خانگی خوشمزه به روش اصلی آلمانی

طرز تهیه چوب شور خانگی خوشمزه به روش اصلی آلمانی

طرز تهیه چوب شور چوب شور یکی از تنقلات خوشمزه و پر طرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. جالب است بدانید که نام اصلی چوب شور پرتزل …

طرز تهیه سالاد کلم قرمز و لبو خوشمزه به روش مخصوص

طرز تهیه سالاد کلم قرمز و لبو

طرز تهیه سالاد کلم قرمز و لبو , دستور سالاد کلم قرمز و لبو

سالاد کلم قرمز و لبو یکی از انواع سالادهای خوشمزه فصل زمستان است که می توانیم آنرا با مواد متنوعی درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد کلم قرمز و لبو در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کلم قرمز کوچک۱ عدد
چغندر۲ عدد
سیب زرد یا سبز۱ عدد
پیاز۱ عدد
آب لیمو ترش تازه۱ عدد
عسل (اختیاری)۱ قاشق چایخوری
خامه یا ماست شیرین۴ تا ۵ قاشق سوپخوری
مایونز یا روغن سالاد۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه سالاد کلم قرمز و لبو

مرحله اول

برای تهیه سالاد کلم قرمز و لبو خوشمزه ابتدا کلم را می شوییم، سپس به صورت رشته ای نازک خرد می کنیم. در ادامه چغندر را می شوییم، سپس پوست آن را جدا می کنیم و با دندانه های درشت رنده، رنده می کنیم.

مرحله دوم

حالا سیب زرد یا سبز را می شوییم، و با دندانه های درشت رنده همانند چغندر رنده می کنیم. در ادامه یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم، سپس چغندر رنده شده را به همراه کلم قرمز و سیب درون کاسه می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله پوست پیاز را جدا می کنیم و به خوبی می شوییم، سپس به صورت خلالی نازک خرد می کنیم و درون کاسه حاوی مخلوط کلم قرمز و چغندر می ریزیم. در ادامه درون یک کاسه مناسب خامه یا ماست شیرین می ریزیم.

مرحله چهارم

حالا آب لیمو ترش تازه را به همراه عسل و سس مایونز یا روغن سالاد را درون کاسه حاوی خامه می ریزیم، سپس نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنیم و با چنگال خوب مخلوط می کنیم تا مواد با هم ترکیب و یک دست شود.

مرحله پنجم

در این مرحله سالاد را با کمک قاشق به آرامی زیر و رو می کنیم تا مواد با هم ترکیب شوند، سپس مخلوط سس را درون سالاد کلم قرمز و لبو می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا سس با مواد ترکیب شود.

مرحله ششم

در نهایت روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا مزه ها با هم ترکیب و سس به خورد مواد سالاد برود. در آخر سالاد را از یخچال خارج کنید، سپس در کنار غذا سرو کنید. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 14 دی 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.