طرز تهیه سالاد کلم و پیازچه خوشمزه به روش رستورانی
طرز تهیه سوجوک خوشمزه و ساده به روش ترکیه ای
طرز تهیه سوجوک سوجوک یکی از فراورده های گوشت قرمز یا گوشت مرغ است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …
طرز تهیه کباب مراکشی خوشمزه و مجلسی به روش تابه ای
طرز تهیه کباب مراکشی کباب مراکشی یکی از انواع کباب های خوشمزه و بین المللی است که اصالت آن متعلق به کشور مراکش می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی مراکشی در …
طرز تهیه کوکو سبزی با مرغ مجلسی و خوشمزه به روش رستورانی
طرز تهیه کوکو سبزی با مرغ کوکو سبزی با مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در …
طرز تهیه سالاد کلم و پیازچه
سالاد کلم و پیازچه یکی از انواع سالادهای خوشمزه رستورانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد کلم و پیازچه در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
کلم سفید | ۱ عدد کوچک |
کلم قرمز | ½ کلم کوچک |
هویج | ۳ عدد متوسط |
خیار | ۱ عدد متوسط |
پیازچه خرد شده | ۲ قاشق غذا خوری |
مواد لازم برای سس | |
ماست | نصف لیوان |
سس مایونز | ۲ قاشق غذا خوری |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذا خوری |
آب لیمو | ۲ قاشق غذا خوری |
عسل | ½ قاشق چای خوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
طرز تهیه سالاد کلم و پیازچه
مرحله اول
برای تهیه سالاد کلم و پیازچه به روش رستورانی در ابتدای کار؛ سس سالاد را تهیه می کنیم. برای این منظور، ماست را به همراه سس مایونز، روغن زیتون، آب لیمو ترش و عسل داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله مواد را با هم ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کرده و مواد را کمی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم.
مرحله سوم
حالا سس را درون یخچال قرار می دهیم تا طعم مواد به خوبی با هم تلفیق شود. در همین حین برگ های کلم سفید و کلم قرمز را از هم باز می کنیم و درون آبکش می ریزیم، سپس با آب سرد به خوبی می شوییم.
مرحله چهارم
حالا اجازه می دهیم آب اضافی کلم ها به طور کامل خارج شود، سپس آنها را با استفاده از رشته کن یا یک چاقوی تیز به صورت رشته ای نازک و یکدست خرد می کنیم و درون یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم.
مرحله پنجم
در این مرحله هویج و خیار را پوست می گیریم، سپس به صورت رشته ای نازک و یکدست خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه پیازچه را به صورت ریز خرد کرده و مواد را با هم مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند.
مرحله ششم
حالا سس را به کاسه اضافه کرده و مواد را زیر و رو می کنیم تا سس به خورد مواد سالاد برود. در ادامه روی کاسه سالاد را با سلفون می پوشانیم و درون یخچال قرار می دهیم تا سالاد خنک شود، سپس آنرا سرو می کنیم.
- منبع :
- ashpazi_khebreha