مطالب پر بازدید امروز
پیراهن مانتویی نخی گل گلی

پیراهن مانتویی نخی گل گلی شیک و جذاب؛ با این مدل ها همه شما رو تحسین می کنند!

پیراهن مانتویی نخی گل گلی پیراهن مانتویی نخی گل گلی انتخاب خیلی خوبی برای دختران و بانوان ایرانیه که دنبال لباسی راحت و شیک برای دورهمی‌های دوستانه می‌گردن. این لباس‌ها به خاطر …

مدل مانتو جدید و به روز لاکچری

مدل مانتو جدید و به روز لاکچری و شیک؛ جدیدترین طرح های ساده و مجلسی

مدل مانتو جدید و به روز لاکچری این روزها بازار مدل مانتو جدید و به روز لاکچری داغه. دختران و بانوان ایرانی دنبال طرح‌هایی هستن که هم خنک باشن و هم شیک. …

مدل بیلر سوت زنانه تابستانی

مدل بیلر سوت زنانه تابستانی شیک و جذاب برای خانم های جوان و شیک پوش

مدل بیلر سوت زنانه تابستانی مدل بیلر سوت زنانه تابستانی یکی از انتخاب‌های محبوب برای دختران و بانوان ایرانی در دورهمی‌های دوستانه است. این مدل با طراحی ساده و شیک خود، مناسب …

طرز تهیه سالاد کلم و پیازچه خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد کلم و پیازچه

سالاد کلم و پیازچه , طرز تهیه سالاد کلم و پیازچه

سالاد کلم و پیازچه یکی از انواع سالادهای خوشمزه رستورانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد کلم و پیازچه در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کلم سفید۱ عدد کوچک
کلم قرمز½ کلم کوچک
هویج۳ عدد متوسط
خیار۱ عدد متوسط
پیازچه خرد شده۲ قاشق غذا خوری
مواد لازم برای سس
ماستنصف لیوان
سس مایونز۲ قاشق غذا خوری
روغن زیتون۱ قاشق غذا خوری
آب لیمو۲ قاشق غذا خوری
عسل½ قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

طرز تهیه سالاد کلم و پیازچه

مرحله اول

برای تهیه سالاد کلم و پیازچه به روش رستورانی در ابتدای کار؛ سس سالاد را تهیه می کنیم. برای این منظور، ماست را به همراه سس مایونز، روغن زیتون، آب لیمو ترش و عسل داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله مواد را با هم ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کرده و مواد را کمی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم.

مرحله سوم

حالا سس را درون یخچال قرار می دهیم تا طعم مواد به خوبی با هم تلفیق شود. در همین حین برگ های کلم سفید و کلم قرمز را از هم باز می کنیم و درون آبکش می ریزیم، سپس با آب سرد به خوبی می شوییم.

مرحله چهارم

حالا اجازه می دهیم آب اضافی کلم ها به طور کامل خارج شود، سپس آنها را با استفاده از رشته کن یا یک چاقوی تیز به صورت رشته ای نازک و یکدست خرد می کنیم و درون یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم.

مرحله پنجم

در این مرحله هویج و خیار را پوست می گیریم، سپس به صورت رشته ای نازک و یکدست خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه پیازچه را به صورت ریز خرد کرده و مواد را با هم مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند.

مرحله ششم

حالا سس را به کاسه اضافه کرده و مواد را زیر و رو می کنیم تا سس به خورد مواد سالاد برود. در ادامه روی کاسه سالاد را با سلفون می پوشانیم و درون یخچال قرار می دهیم تا سالاد خنک شود، سپس آنرا سرو می کنیم.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

ممنون که اولین امتیاز را دادید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در دوشنبه 8 آذر 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.