مطالب پر بازدید
طرز تهیه ساندویچ مرغ و بادمجان هلندی با طعمی بسیار خوشمزه

طرز تهیه ساندویچ مرغ و بادمجان هلندی با طعمی بسیار خوشمزه

طرز تهیه ساندویچ مرغ و بادمجان ساندویچ به دلیل سادگی در استفاده به عنوان یک غذای پیک نیکی یا خیابانی طرفداران زیادی دارد. یکی از این ساندویچ ها ساندویچ مرغ و بادمجان …

طرز تهیه دمپختک بلغور با مرغ و لوبیا سبز بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپختک بلغور با مرغ و لوبیا سبز بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپختک بلغور در دنیای پرمشغله امروزی، گاهی اوقات پیدا کردن یک دستور پخت ساده و در عین حال خوشمزه می‌تواند چالش‌برانگیز باشد. اما نگران نباشید، سایت آموزشی چی شی این …

طرز تهیه خوراک سوسیس و قارچ خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه خوراک سوسیس و قارچ خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه خوراک سوسیس و قارچ خوراک سوسیس و قارچ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این خوراک خوشمزه معمولا به …

طرز تهیه موجور کدو سبز خوشمزه و مجلسی ترکیه ای

طرز تهیه موجور کدو سبز

موجور کدو سبز , طرز تهیه موجور کدو سبز , دستور پخت موجور کدو سبز

موجور کدو سبز از غذاهای ساده کشور ترکیه است که با مواد و طعم های بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه موجور کدو سبز در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کدو سبز۲ عدد
هویج۲ عدد
سیب زمینی۱ عدد بزرگ
جعفری و شوید۱ دسته کوچک
پیازچه۵ ساقه
تخم مرغ۲ عدد
آرد۵ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر (اختیاری)۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه موجور کدو سبز

مرحله اول

برای تهیه موجور کدو سبز خوشمزه ابتدا کدو سبز را پوست گرفته و با رنده درشت درون یک کاسه مناسب رنده می کنیم. در ادامه سیب زمینی و هویج را به همین صورت پوست گرفته و با رنده درشت رنده می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله مواد رنده شده را با دست به خوبی فشار می دهیم تا آب اضافی شان به طور کامل گرفته شود. در ادامه مواد را مجددا درون کاسه می ریزیم، سپس جعفری، شوید و پیازچه را به صورت ریز خرد می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله سبزیجات خرد شده را به همراه تخم مرغ ها به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه بکینگ پودر را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه می افزاییم و مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله چهارم

حالا آرد را کم کم اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا بافت مایه موجور منسجم شود. در ادامه فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود، سپس سینی فر را با کمی روغن چرب می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله با قاشق مقداری از مایه موجور بر می داریم و درون سینی فر می ریزیم، سپس با پشت قاشق مایه موجور را شکل می دهیم تا صاف و یکدست شود. به همین صورت ادامه می دهیم تا مایه موجور تمام شود.

مرحله ششم

حالا سینی را به مدت ۲۵ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا موجورها به طور کامل بپزند و طلایی شوند. در صورت نبود فر می توانیم موجورها را درون روغن سرخ کنیم. در نهایت موجورها را در ظرف مورد نظرمان می چینیم و سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 13 دی 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.