طرز تهیه موجور بادمجان خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای
طرز تهیه موجور بادمجان
موجور بادمجان از خانواده کوکو است. در این غذا از بادمجان پخته شده و پنیر و تخم مرغ استفاده می شود که در تابه سرخ شده و سرو می گردد. این غذا روغن زیادی مصرف نمی کند به همین دلیل می توان به عنوان یک غذای رژیمی آن را طبخ نمود. این غذا را می توان در کنار نان یا برنج سرو نمود. همجنین می توان آن را با نان های کوچک تزیین و به عنوان فینگر فود در مهمانی ها و تولد ها سرو نمود. برای مشاهده آموزش طرز تهیه موجور بادمجان در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بادمجان | ۴ عدد درشت |
تخم مرغ | ۳ عدد |
آرد سوخاری | ۴ قاشق غذا خوری |
جعفری خرد شده | ۱ قاشق غذا خوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق مربا خوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
پنیر صبحانه (پنیر فتا یا لبنه) | ۱۰۰ گرم |
طرز تهیه موجور بادمجان
فهرست محتوا
مرحله اول
برای تهیه موجور خوشمزه با بادمجان به روش ترکیه ای در ابتدای کار، بادمجان ها را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت مکعبی خرد می کنیم و درون یک قابلمه قرار می دهیم. یک لیوان آب را هم به آن اضافه کرده و می گذاریم روی حرارت تا بادمجان ها بپزد.
مرحله دوم
در این مرحله وقتی که بادمجان ها رنگ عوض کرد و نرم شد، درون آبکش می ریزیم. سپس با دست فشرده می کنیم تا آب اضافی آن به طور کامل خارج شود. در ادامه بادمجان ها را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و کنار می گذاریم.
مرحله سوم
در این مرحله تخم مرغ ها را درون یک کاسه دیگر می شکنیم و با چنگال مخلوط می کنیم تا یکدست شوند و از لختگی خارج شوند. سپس به بادمجان ها اضافه می کنیم. آرد سوخاری و جعفری خرد شده را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
بکینگ پودر و نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا کامل مزه دار شود. پنیر فتا را خرد می کنیم. سپس به مخلوط اضافه کرده هم می زنیم تا یک دست شود. یک ماهی تابه را برداشته و روغن مایع درون آن می ریزیم.
مرحله پنجم
سپس روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس از مواد با یک قاشق غذا خوری برداشته و در ماهی تابه می اندازیم تا سرخ شود. سپس بر می گردانیم تا طرف دیگر آن پخته شود. از تابه خارج کرده و درون ظرف مناسب سرو قرار می دهیم.