طرز تهیه کتلت گیاهی خوشمزه و مخصوص بدون گوشت

طرز تهیه کتلت گیاهی خوشمزه و مخصوص بدون گوشت

طرز تهیه کتلت گیاهی کتلت گیاهی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود. کتلت یکی از محبوب ترین غذاها در میان ایرانیان است …

طرز تهیه قرمزه نخودچی خوشمزه و ساده به روش اصفهانی

طرز تهیه قرمزه نخودچی خوشمزه و ساده به روش اصفهانی

طرز تهیه قرمزه نخودچی قرمزه نخودچی یکی از انواع کوفته های ساده و خوشمزه شهر اصفهان است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه والک پلو خوشمزه با مرغ زعفرانی به روش تهرانی

طرز تهیه والک پلو خوشمزه با مرغ زعفرانی به روش تهرانی

طرز تهیه والک پلو والک پلو یکی از غذاهای اصیل شهرهای تهران و کرمانشاه به حساب می آید. والک یک سبزی کوهی است که بیشتر در ایام بهار در کوهپایه های رشته …

طرز تهیه یتیمچه کدو

طرز تهیه یتیمچه تهرانی طرز تهیه یتیمچه کدو با سیب زمینی طرز تهیه یتیمچه کدو شیرازی طرز تهیه یتیمچه با کدو و بادمجان و سیب زمینی طرز تهیه یتیمچه کدو با مرغ طرز تهیه یتیمچه اصفهانی کالری یتیمچه کدو

یتیمچه کدو سبز از غذاهای قدیمی ایرانی محسوب می شود که به دلیل کالری پایین برای رژیم های لاغری مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله در ادامه طرز تهیه یتیمچه کدو با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کدو سبز۱ کیلو گرم
پیاز بزرگ۱ عدد
گوجه فرنگی۳۰۰ گرم
سیر۳ حبه
زردچوبه و نمکهر کدام ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز و پودر شنبلیلههر کدام ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه یتیمچه کدو

مرحله اول

برای تهیه یتیمچه کدو خوشمزه ابتدا کدو سبز را می شوییم، سپس پوست آن را جدا می کنیم و به صورت نگینی خرد می کنیم. در ادامه گوجه فرنگی را می شوییم، سپس پوست آن را به طور کامل جدا می کنیم.

مرحله دوم

حالا گوجه فرنگی را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم، سپس مقداری روغن مایع درون آن می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله بلافاصله پیاز را به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود. در ادامه زردچوبه، نمک، فلفل قرمز و پودر شنبلیله را به تابه اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا بوی خامی ادویه ها گرفته شد.

مرحله چهارم

در این مرحله حالا پوست سیر را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه سیر به تابه حاوی پیاز اضافه می کنیم، سپس به تفت دادن ادامه می دهیم تا عطر سیر آزاد شود.

مرحله پنجم

حالا کدو سبز خرد شده را درون تابه می ریزیم، سپس مخلوط می کنیم و درب تابه را می بندیم تا کدو ها سرخ شود. توجه داشته باشید هر ۲ دقیقه یک بار درب تابه را بر دارید و کدو ها را مخلوط کنید تا ته نگیرد.

مرحله ششم

در این مرحله زمانی که کدو ها کاملا پخته شدند، گوجه فرنگی های خرد شده را به مخلوط کدو سبز اضافه می کنیم، سپس هم می زنیم و اجازه می دهیم روی حرارت بماند تا آب گوجه فرنگی کاملا کشیده شود.

مرحله هفتم

در نهایت زمانی که آب گوجه فرنگی تبخیر شد، حرارت را خاموش می کنیم، سپس یتیمچه کدو سبز را درون ظرف مورد نظر می ریزیم و روی آن را به دلخواه با لیمو ترش یا جعفری تزئین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 12 دی 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.