طرز تهیه حلوای هویج خوشمزه و مجلسی با رنگ فوق العاده

طرز تهیه حلوای هویج خوشمزه و مجلسی با رنگ فوق العاده

طرز تهیه حلوای هویج حلوای هویج یکی از انواع حلواهای خوشمزه و خوشرنگ ایرانی است که معمولا برای مراسم های مذهبی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …

طرز تهیه خورش به آلو مجلسی با چاشنی خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه خورش به آلو مجلسی با چاشنی خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه خورش به آلو خورش به و آلو یکی از انواع خورش های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که در فصل پاییز پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی …

طرز تهیه بریانی اصفهان خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه بریانی اصفهان خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه بریانی اصفهان بریانی اصفهان یکی از انواع غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به اصفهان می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی اصفهانی در ادامه با …

طرز تهیه یتیمچه تبریزی

یتیمچه تبریزی , طرز تهیه یتیمچه تبریزی , دستور پخت یتیمچه تبریزی

طرز تهیه یتیمچه تبریزی یا آذربایجانی بسیار ساده است. این غذا با مواد اولیه ‌ای بسیار ساده و دم ‌دست تهیه می ‌شود که طعم و مزه ‌ای فوق ‌العاده را به وجود می ‌آورند. این غذای محلی را در بسیاری از نقاط با تغییرات اندکی درست می ‌کنند، اما مواد اولیه همه‌ آن‌ ها یکی است. طرز تهیه‌ یتیمچه تبریزی و مواد اولیه‌ آن به میرزاقاسمی بسیار شبیه است و جزو غذاهایی است که با بادمجان درست می‌ شوند. با این‌ همه، غذایی کاملاً متفاوت با طعمی دلچسب محسوب می ‌شود. همین‌ طور این غذا می‌ تواند برای کسانی‌ که به غذاهای گیاهی علاقه دارند، نیز مناسب باشد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه یتیمچه تبریزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم یتیمچه تبریزی
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
جعفری خرد شدهبه مقدار لازم
پیاز رنده شده متوسط۱ عدد
نمک و فلفلبه میزان لازم
بادمجان متوسط۲ عدد
سیب زمینی بزرگ۱ عدد
پیاز بزرگ۱ عدد
گوجه فرنگی متوسط۲ عدد
فلفل دلمه ای۲ برش
فلفل سبز تند۳ عدد
سیر درشت۴ حبه
آب جوشنصف لیوان
رب گوجه فرنگی۲ قاشق سوپ خوری
دارچین۱ قاشق چای خوری
زردچوبه۱ قاشق مربا خوری
نمک۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه یتیمچه تبریزی

مرحله اول

برای تهیه یتیمچه خوشمزه و مخصوص به روش تبریزی در ابتدای کار، پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس آن را با رنده ریز رنده می کنیم و آب آن را می گیریم. جعفری، نمک و کمی فلفل سیاه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و با هم ورز می دهیم تا مخلوط شود وکنار می‌ گذاریم. در این غذا اندازه ها خیلی مهم است. اگر نازک باشد له می‌ شود و اگر کلفت باشد نمی پزد. پیاز بزرگ را شسته و پوست می کنیم.

مرحله سوم

سپس آن را حلقه ایی برش می ‌زنیم. سپس بادمجان ‌ها، سیب زمینی،گوجه و فلفل دلمه ای و فلفل سبز را حلقه ای برش می ‌زنیم. سیر را ریز خرد می کنیم. حالا نوبت چیدن مواد می ‌رسد. کف تابه را مقداری روغن می ‌ریزیم.

مرحله چهارم

بعد پیازها را به صورت یکدست کف تابه می ‌چینیم. در ادامه بادمجان ها و بعد سیب زمینی و بعد گوجه فرنگی ها را می ‌چینیم. آخرین چیزی که اضافه می ‌کنیم گوشت چرخ کرده است که مثل کتلت در کف دست گرد می‌کنیم.

مرحله پنجم

سپس با دست خوب آنها را باز می‌ کنیم. در ادامه پس از اینکه گوشت را چیدیم نوبت مواد طعم دهنده است، برای این منظور فلفل دلمه ای، فلفل تند و سیر را اضافه می ‌کنیم. برای سس هم رب گوجه را درون روغن کاملا سرخ می ‌کنیم.

مرحله ششم

رب گوجه فرنگی را تا حدی تفت می دهیم که رنگش باز شود، بعد به آن زردچوبه را اضافه می‌ کنیم، دارچین هم اضافه کرده که عطر فوق ‌العاده ایی به غذا می ‌دهد و بلافاصله سه لیوان آب جوش را به سس اضافه می ‌کنیم.

مرحله هفتم

سس را از کناره ها به روی مواد می ‌ریزیم تا چیدمان بهم نخورد. نصف لیوان آب جوش هم اضافه کرده و درب تابه را می بندیم و ۴۵ دقیقه زمان می دهیم تا بپزد. سپس از روی حرارت برداشته و در ظرف مناسی سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 9 مرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.