طرز تهیه سالاد شلغم خوشمزه و مخصوص به صورت گرم
طرز تهیه سالاد شلغم
سالاد شلغم یکی از انواع سالادهای خوشمزه بین المللی است که به صورت گرم سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد شلغم در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پیاز کوچک | ۲ تا ۳ عدد |
شلغم کوچک | ۱۰ تا ۱۲ عدد |
تربچه | ۱۰ عدد |
پیازچه | ۲ ساقه |
نعنا | ۲ قاشق سوپ خوری |
عسل | ۱ قاشق مربا خوری |
سرکه انگور | ۱ قاشق سوپ خوری |
روغن یا کره | ۲ قاشق سوپ خوری |
آب | ½ پیمانه |
نمک و فلفل سیاه | به مقداری کافی |
طرز تهیه سالاد شلغم
مرحله اول
برای تهیه سالاد شلغم خوشمزه ابتدای کار پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به ۴ قست تقسیم می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس کره یا روغن مایع درون آن می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله پیاز ها را درون تابه قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم یک طرف پیاز سرخ شود و بر می گردانیم تا طرف دیگر نیز کاملا سرخ شود. توجه داشته باشید پیاز را مخلوط نکنید و فقط آن را بهص ورت یکدست سرخ کنید.
مرحله سوم
حالا تربچه و شلغم را می شوییم، سپس سر و ته آن ها را جدا می کنیم و به ۴ قسمت تقسیم می کنیم. در ادامه برش های تربچه و شلغم را به تابه اضافه می کنیم، سپس همانند پیاز کاملا سرخ می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله نمک را به همراه فلفل سیاه، عسل، سرکه انگور و آب را درون تابه اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم و درب تابه را می بندیم، سپس اجازه می دهیم مواد به مدت ۱۵ دقیقه بپزند تا کاملا نرم شوند.
مرحله پنجم
حالا پس از گذشت ۱۵ دقیقه درب تابه را بر می داریم، سپس اجازه می دهیم مواد روی حرارت بمانند تا آب اضافه درون تابه کاملا تبخیر شود. در ادامه نعنا و پیازچه را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود.
مرحله ششم
در نهایت پیازچه را به صورت حلقه ای درشت خرد می کنیم و به همراه نعنا درون تابه می ریزیم، سپس مخلوط می کنیم و از روی حرارت بر می داریم. در ادامه سالاد شلغم را درون ظرف مورد نظرمان به صورت گرم سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- jasmine_babri