طرز تهیه اشترودل گوشت و سبزیجات خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه اشترودل گوشت و سبزیجات خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه اشترودل گوشت و سبزیجات اشترودل نوعی نان مغز دار است که با استفاده از مخمر به طور کامل به عمل آمده است و در آن پف دهنده های شیمیایی استفاده …

طرز تهیه سوپ شیر خوشمزه و مجلسی با جو پرک و خامه

طرز تهیه سوپ شیر خوشمزه و مجلسی با جو پرک و خامه

طرز تهیه سوپ شیر سوپ شیر یکی از انواع سوپ های پر طرفدار و خوشمزه در سراسر جهان است که به عنوان یک پیش غذای بین المللی شناخته می شود، برای مشاهده …

طرز تهیه املت شاک شوکای مخصوص به روش مدیترانه ای

طرز تهیه املت شاک شوکای مخصوص به روش مدیترانه ای

طرز تهیه املت شاک شوکا املت شاک شوکا یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار مدیترانه ای است که با مواد متنوعی تهیه می شود. این املت خوشمزه هم مانند دیگر املت …

طرز تهیه حلوای سیاه اردبیل

حلوای سیاه اردبیل , طرز تهیه حلوای سیاه اردبیل , دستور پخت حلوای سیاه اردبیل

حلوای سیاه ار دبیل یکی از انواع حلواهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با طعم های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای سیاه اردبیل در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم حلوای سیاه اردبیل
آرد نان سنگک۴ پیمانه
ارد جوانه گندم۱ پیمانه
آب۱ پیمانه
کره یا مارگارین۱۸۰ گرم
ادویه مخصوص حلوا۱ قاشق سوپخوری
پودر گردو۱۰۰ گرم
پودر کنجد۵۰ گرم
شیره انگور½ لیتر
پودر پسته۵۰ گرم
موم عسل۵۰ گرم
کره محلی یا روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه حلوای سیاه اردبیل

مرحله اول

برای تهیه حلوای سیاه خوشمزه به روش اردبیلی ابتدا یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم، سپس گندم را درون آن می ریزیم و روی گندم آب می ریزیم. در ادامه اجازه می دهیم گندم به مدت ۳ روز درون آب بماند تا جوانه بزند.

مرحله دوم

حالا پس از گذشت ۳ روز وقتی گندم جوانه زد، گندم را از آب خارج می کنیم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی اش خارج شود. در ادامه جوانه گندم را روی یک پارچه تمیز می ریزیم و اجازه می دهیم کامل خشک شود.

مرحله سوم

در این مرحله وقتی جوانه گندم کاملا خشک شد، آن را درون آسیاب می ریزیم و آسیاب می کنیم تا به صورت آرد در آید. در ادامه آرد سنگک را به همراه آرد جوانه گندم مخلوط می کنیم و آب را به آن اضافه می کنیم تا خمیر شود.

مرحله چهارم

حالا یک تابه روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس خمیر را درون تابه قرار می دهیم و تفت می دهیم. در ادامه مرتب به خمیر روغن یا کره محلی اضافه می کنیم و تفت می دهیم. حلوا را به مدت ۶ ساعت مدام هم می زنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله پس از گذشت این زمان وقتی حلوا از خامی درآمد، شیره انگور و موم عسل را به حلوا اضافه می کنیم، سپس به مدت ۳۰ دقیقه مخلوط می کنیم تا شیره انگور و موم عسل کامل به خورد حلوا برود.

مرحله ششم

حالا ادویه مخصوص (پودر دارچین، پودر زنجبیل، فلفل سیاه، پودر هل، گلپر، زیره و زردچوبه) را به حلوا اضافه می کنیم، سپس خوب مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شوند. در ادامه پودر پسته، پودر کنجد و پودر گردو را اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

در نهایت حلوا را به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد با هم ترکیب شده و یکدست شود. در ادامه این حلوا سیاه مقوی و خوشمزه را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس با گردو، بادام و پسته تزئین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 17 آذر 1400
ثبت‌نام رژیم گروهی با تخفیف ویژه

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.