مطالب پر بازدید
خواص و مضرات گیاه بلادون در طب سنتی: بررسی کاربردها و هشدارها

خواص و مضرات گیاه بلادون در طب سنتی: بررسی کاربردها و هشدارها

خواص گیاه بلادون گیاه بلادون، شناخته شده به نام‌های شابیزک و مهر گیاه در ایران، به عنوان یکی از گونه‌های گیاهی دارویی نادر، از خواص بی‌نظیری در زمینه ضد تشنج، تسکین دهنده …

طرز تهیه پاستا یونانی خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه پاستا یونانی خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه پاستا یونانی پاستا یونانی یکی از انواع غذاهای خوشمزه یونان است که با مواد متنوعی تهیه می شود و به همین دلیل رنگارنگ تر از پاستاهای معمولی است. این غذای …

طرز تهیه کتلت لوبیا چیتی خوشمزه و ساده با سیب زمینی

طرز تهیه کتلت لوبیا چیتی خوشمزه و ساده با سیب زمینی

طرز تهیه کتلت لوبیا چیتی کتلت لوبیا چیتی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه خوراک دال عدس خوزستانی با طعم جذاب و خوشمزه

طرز تهیه خوراک دال عدس خوزستانی

دستور پخت خوراک دال عدس خوزستانی , طرز تهیه خوراک دال عدس خوزستانی

خوراک دال عدس خوزستانی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار خوزستانی است که شباهت زیادی به عدسی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک دال عدس خوزستانی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
دال عدس۲ پیمانه
سیب زمینی۱ عدد بزرگ
پیاز۲ عدد بزرگ
سیر۳ حبه
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
آب نارنج۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه خوراک دال عدس خوزستانی

مرحله اول

برای تهیه خوراک دال عدس به روش خوزستانی ابتدا دال عدس یا همان عدس های قرمز را درون یک کاسه آب می ریزیم و اجازه می دهیم به مدت چند ساعت خیس بخورند تا نفخ شان به طور کامل برطرف شود.

مرحله دوم

در این مرحله دال عدس را آبکشی می کنیم، سپس به همراه ۳ لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه سیب زمینی ها را پوست گرفته و به خوبی می شوییم، سپس به صورت نگینی خرد می کنیم.

مرحله سوم

حالا سیب زمینی را هم به قابلمه حاوی دال عدس اضافه کرده، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و اجازه می دهیم مواد بپزند. در ادامه پیازها را به صورت نگینی یا خلالی نازک و یکدست خرد می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و پیاز را به همراه کمی روغن به تابه اضافه می کنیم. پیاز را کمی تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود، سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا پیاز و ادویه ها را کمی تفت داده ، سپس سیر را درون تابه رنده کرده و کمی تفت می دهیم. در ادامه رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و چند دقیقه تفت می دهیم تا به طور کامل سرخ شده و طعم خامی اش گرفته شود.

مرحله ششم

در این مرحله پس از اینکه دال عدس و سیب زمینی به طور کامل پختند، ترکیب سیر، پیاز و رب گوجه فرنگی را به همراه آب نارنج و نمک به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم مواد به طور کامل بپزند و آب درون قابلمه کشیده شود.

مرحله هفتم

پس از اینکه خوراک کاملا غلیظ شد، آنرا با گوشتکوب یا بلندر به طور کامل پوره می کنیم و اجازه می دهیم کمی روی حرارت بماند تا به روغن بیفتد، سپس درون ظرف دلخواه می کشیم و به همراه آب لیمو ترش و نان سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 20 آبان 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.