طرز تهیه حلوای پرتقالی خوشمزه و ساده با رنگ بسیار جذاب

طرز تهیه حلوای پرتقالی

حلوای پرتقالی , طرز تهیه حلوای پرتقالی , دستور پخت حلوای پرتقالی

حلوای پرتقالی یکی از انواع حلواهای ساده و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای شمالی کشورمان می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای پرتقالی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم حلوای پرتقالی
آرد سفید۱ لیوان
شکر ۱ لیوان
آب پرتقال طبیعی۱ لیوان
گلاب¼ لیوان
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
کره۲۵ گرم
روغن مایع½ پیمانه
پودر پوست پرتقال شیرین۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه حلوای پرتقالی

مرحله اول

برای تهیه حلوای پرتقالی ساده و خوشمزه ابتدا آب پرتقال را به همراه شکر، گلاب و زعفران دم کرده درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه پودر خلال پوست پرتقال (آموزش درست کردن خلال پوست پرتقال) را اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله مواد را به خوبی ترکیب کرده، سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه کمی صبر می کنیم تا شکر به طور کامل درون آب حل شود، سپس بلافاصله قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله سوم

حالا آرد را درون یک تابه مناسب الک می کنیم، سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و به آرامی تفت می دهیم تا بوی خامی آرد به طور کامل گرفته شود. توجه داشته باشید که در حین تفت دادن باید مراقب باشیم رنگ آرد تغییر نکند.

مرحله چهارم

پس از اینکه بوی خامی آرد گرفته شد، مجددا آرد را الک می کنیم و به تابه منتقل می کنیم. در ادامه روغن را به همراه کره به تابه اضافه کرده و به خوبی با هم ترکیب می کنیم تا بافت مواد کاملا یکدست شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه مواد یکدست شدند، شربت را کم کم به تابه اضافه کرده و مواد را به آرامی تفت می دهیم تا شربت جذب حلوا شود. در ادامه پس از اینکه حلوا از دیواره های تابه فاصله گرفت، یعنی تقریبا آماده است.

مرحله ششم

در این مرحله حلوا را درون یک ظرف مناسب می ریزیم و آنرا به سلیقه خود تزیین می کنیم. برای مجلسی تر شدن حلوا می توانیم آنرا درون یک قالب بریزیم و روی آنرا به طور کامل صاف کنیم، سپس درون ظرف سرو بر می گردانیم.

چه امتیازی میدی؟
دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در دوشنبه 17 آبان 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.