طرز تهیه کدو پلو خوشمزه و مجلسی به روش اصیل مازندرانی

طرز تهیه کدو پلو خوشمزه و مجلسی به روش اصیل مازندرانی

طرز تهیه کدو پلو کدو پلو که با نام کیٔی پلا هم شناخته می شود یکی از انواع غذاهای سنتی شمال کشورمان می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …

طرز تهیه آش ابودردا خوشمزه به روش سنتی چهارشنبه سوری

طرز تهیه آش ابودردا خوشمزه به روش سنتی چهارشنبه سوری

طرز تهیه آش ابودردا آش ابودردا یکی از قدیمی ترین و خوشمزه ترین غذا های چهارشنبه سوری است،که در گذشته رسم بر این بوده که به نیت سلامتی و رفت عافیت در …

طرز تهیه سیب پلو خوشمزه و مجلسی به روش سنتی کرمانشاهی

طرز تهیه سیب پلو خوشمزه و مجلسی به روش سنتی کرمانشاهی

طرز تهیه سیب پلو سیب پلو یکی از انواع غذاهای سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر کرمانشاه می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی …

طرز تهیه حلوای پرتقالی

حلوای پرتقالی , طرز تهیه حلوای پرتقالی , دستور پخت حلوای پرتقالی

حلوای پرتقالی یکی از انواع حلواهای ساده و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای شمالی کشورمان می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای پرتقالی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم حلوای پرتقالی
آرد سفید۱ لیوان
شکر ۱ لیوان
آب پرتقال طبیعی۱ لیوان
گلاب¼ لیوان
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
کره۲۵ گرم
روغن مایع½ پیمانه
پودر پوست پرتقال شیرین۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه حلوای پرتقالی

مرحله اول

برای تهیه حلوای پرتقالی ساده و خوشمزه ابتدا آب پرتقال را به همراه شکر، گلاب و زعفران دم کرده درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه پودر خلال پوست پرتقال (آموزش درست کردن خلال پوست پرتقال) را اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله مواد را به خوبی ترکیب کرده، سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه کمی صبر می کنیم تا شکر به طور کامل درون آب حل شود، سپس بلافاصله قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله سوم

حالا آرد را درون یک تابه مناسب الک می کنیم، سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و به آرامی تفت می دهیم تا بوی خامی آرد به طور کامل گرفته شود. توجه داشته باشید که در حین تفت دادن باید مراقب باشیم رنگ آرد تغییر نکند.

مرحله چهارم

پس از اینکه بوی خامی آرد گرفته شد، مجددا آرد را الک می کنیم و به تابه منتقل می کنیم. در ادامه روغن را به همراه کره به تابه اضافه کرده و به خوبی با هم ترکیب می کنیم تا بافت مواد کاملا یکدست شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه مواد یکدست شدند، شربت را کم کم به تابه اضافه کرده و مواد را به آرامی تفت می دهیم تا شربت جذب حلوا شود. در ادامه پس از اینکه حلوا از دیواره های تابه فاصله گرفت، یعنی تقریبا آماده است.

مرحله ششم

در این مرحله حلوا را درون یک ظرف مناسب می ریزیم و آنرا به سلیقه خود تزیین می کنیم. برای مجلسی تر شدن حلوا می توانیم آنرا درون یک قالب بریزیم و روی آنرا به طور کامل صاف کنیم، سپس درون ظرف سرو بر می گردانیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 17 آبان 1400
ثبت‌نام رژیم گروهی با تخفیف ویژه

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.