طرز تهیه کوکی لیمویی خوشمزه و مخصوص با پنیر موسکارپونه

طرز تهیه کوکی لیمویی خوشمزه و مخصوص با پنیر موسکارپونه

طرز تهیه کوکی لیمویی کوکی لیمویی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با چی …

طرز تهیه بیسکویت رژیمی خوشمزه و کم کالری با جو پرک

طرز تهیه بیسکویت رژیمی خوشمزه و کم کالری با جو پرک

طرز تهیه بیسکویت رژیمی بیسکویت رژیمی یکی از معروف ترین بیسکویت های بین المللی است که با دستورها و مواد بسیار متنوعی تهیه می شود. این بیسکویت خوشمزه علاوه بر اینکه طعم …

طرز تهیه نان ماتزا یک نوع نان خشک خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه نان ماتزا یک نوع نان خشک خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه نان ماتزا نان یکی از مواد غذایی است که در سفره ایرانی ها یافت می شود. این ماده غذایی به عنوان قوت غالب ایرانیان است. نان را در صبحانه با …

طرز تهیه اسلایس مکرون گردویی

اسلایس مکرون گردویی , طرز تهیه اسلایس مکرون گردویی

اسلایس مکرون گردویی یکی از انواع کیک های خوشمزه بین المللی است که در این دستور به صورت اسلایس شده سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اسلایس مکرون گردویی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم اسلایس مکرون گردویی
آرد۱۹۰ گرم (۱٫۵ پیمانه)
کره۱۱۰ گرم
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ۲ عدد
وانیلنوک قاشق چایخوری
شیر ولرم۷ قاشق سوپخوری
شکر دانه ریز۹۰ گرم (۷ قاشق غذاخوری)
مواد روی اسلایس
تخم مرغ۲ عدد
شکر قهوه ای۱۰۰ گرم
پودر نارگیل چرب۱ لیوان
آرد۱ قاشق غذاخوری پُر
مغر گردوی خرد شده½ لیوان
وانیلنوک قاشق چایخوری

طرز تهیه اسلایس مکرون گردویی

مرحله اول

برای تهیه اسلایس مکرون گردویی ابتدا کره هم دمای محیط را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با همزن به خوبی مخلوط می کنیم تا کره یکدست شود. در ادامه شکر را به همراه وانیل به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا مواد را با دور تند همزن به مدت ۳ تا ۴ دقیقه مخلوط می کنیم تا پوک شوند. در ادامه تخم مرغ ها را یک به یک به کاسه اضافه می کنیم و هر کدام را ۳۰ ثانیه مخلوط می کنیم، سپس آرد و بکینگ پودر را با هم ترکیب می کنیم.

مرحله سوم

حالا ترکیب آرد و بکینگ پودر را الک می کنیم، سپس به همراه شیر ولرم در سه مرحله به مواد درون کاسه اضافه می کنیم و با همزن دستی مخلوط می کنیم. در ادامه فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود.

مرحله چهارم

در این مرحله یک قالب مناسب با سایز ۲۰ در ۳۰ سانتی متر را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم، سپس مایه کیک را درون قالب می ریزیم و با لیسک سطح آنرا صاف می کنیم. در ادامه قالب را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا کیک بپزد.

مرحله پنجم

در حین پخت کیک، مایه روی اسلایس را آماده می کنیم. برای این منظور تخم مرغ و وانیل را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همزن به اندازه ای مخلوط می کنیم تا بافت مواد پفکی و کشدار شود.

مرحله ششم

در این مرحله شکر قهوه ای یا سفید را کم کم به مواد اضافه می کنیم و در حین اضافه کردن با همزن به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد حالت پفکی شان را حفظ کنند. در ادامه آرد را کم کم اضافه کرده و با دور کند مخلوط می کنیم.

مرحله هفتم

حالا پودر نارگیل و گردوی خرد شده را اضافه می کنیم و با لیسک یا همزن دستی مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند. پس از اینکه کیک آماده شد، آنرا از فر خارج می کنیم، سپس مخلوط مواد را روی آن می ریزیم.

مرحله هشتم

در این مرحله روی مواد را با لیسک صاف می کنیم و کیک را مجددا به مدت ۳۰ دقیقه دیگر درون فر قرار می دهیم تا روی اسلایس طلایی شود. پس از اینکه اسلایس آماده شد، آنرا از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم از حرارت بیفتد.

مرحله نهم

سپس روی اسلایس را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم. پس از گذشت این زمان اسلایس را از یخچال خارج می کنیم، سپس به صورت مربعی یا لوزی برش می زنیم و در ظرف دلخواه قرار می دهیم.

مرحله دهم

برای خوشمزه تر اسلایس می توانیم ۲ قاشق غذاخوری عسل را با ۲ قاشق غذاخوری آب جوش ترکیب کنیم و به صورت پخش روی اسلایس ها بریزیم. برای تزیین اسلایس ها نیز می توانیم از شکلات تخته ای ذوب شده استفاده کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 12 مهر 1400
جشنواره لاغری باربی شو

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.