طرز تهیه حمص هوموس خوشمزه و ساده غذای معروف لبنانی
طرز تهیه حلوای شیره خرما یا حلوای شیرگی خوشمزه و مخصوص
طرز تهیه حلوای شیره خرما حلوای شیره خرما یکی از انواع حلواهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این حلوای خوشمزه را می توانیم به سلیقه …
طرز تهیه سالاد ذرت مکزیکی خوشمزه و مخصوص رستورانی
طرز تهیه سالاد ذرت مکزیکی سالاد ذرت مکزیکی یکی از انواع سالادهای خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی …
طرز تهیه کوکو سیب زمینی خام خوشمزه به روش مجلسی
طرز تهیه کوکو سیب زمینی خام کوکو سیب زمینی خام یکی از کوکوهای ساده ایرانی است که خیلی سریع آماده می شود. تفاوت این کوکو با کوکوی سیب زمینی معمولی این است …
طرز تهیه حمص
حمص یا هوموس یکی از انواع غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار کشور لبنان است، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حمص در ادامه با چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
نخود | ۱ و ½ پیمانه |
سیر | ۲ حبه |
لیمو ترش | ۱ عدد |
ارده | ۳ قاشق غذاخوری |
آب نخود | ۴ قاشق غذاخوری |
یخ | ۲ تکه |
روغن زیتون | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
پاپریکا | ½ قاشق چایخوری |
طرز تهیه حمص
مرحله اول
برای تهیه حمص اولین کاری که باید انجام دهیم خیساندن نخود می باشد، برای این منظور نخود را از ۲۴ ساعت قبل در یک کاسه آب می ریزیم و در صورت امکان چند بار آب موجود در کاسه را تعویض می کنیم تا نفخ نخود به طور کامل گرفته شود.
مرحله دوم
پس از گذشت ۲۴ ساعت باید نخود را بپزیم، برای این منظور نخود را به همراه ۲ لیوان آب و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا نخودها به طور کامل مغز پخت شوند (آب نخود را نگه می داریم)
مرحله سوم
پس از پخت، پوست نخود را جدا کنیم تا حمص مجلسی تر و لطیف تری داشته باشیم. دانه های نخود را بین دو انگشت خود کمی فشار دهید پوست شان جدا خواهد شد. پس نخودها پوست کنده را داخل مخلوط کن می ریزیم.
مرحله چهارم
در ادامه ارده را به همراه آب لیمو ترش، سیر، پاپریکا و مقداری نمک و فلفل سیاه به نخود داخل مخلوط کن اضافه می کنیم. حالا یخ ها را اضافه می کنیم (حتما یخ را اضافه کنید تا از بریدن مواد جلوگیری کند) حالا مواد را میکس می کنیم.
مرحله پنجم
پس از یک دقیقه میکس کردن مواد، آب نخود را اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که پس از اینکه مواد به پوره تبدیل شد باید غلظت آن به حدی باشد که به راحتی از قاشق سرریز نشود. حالا تقریبا هوموس ما آماده سرو است.
مرحله ششم
هوموس یا حمص را داخل ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس ظرف را به آرامی می چرخانیم و با قاشق یک گودال کوچک وسط حمص ایجاد می کنیم و روغن زیتون را داخل آن می ریزیم و با نخود و سبزیجات معطر تزیین کرده و سرو می کنیم.
- منبع :
- ashpazii_ba_farnaz