طرز تهیه یتیمچه ساده و سنتی بادمجان و گوجه فرنگی تهرانی

طرز تهیه یتیمچه ساده و سنتی بادمجان و گوجه فرنگی تهرانی

طرز تهیه یتیمچه یتیمچه یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که مواد اصلی تشکیل دهنده آن بادمجان و گوجه فرنگی هستند. این غذای خوشمزه معمولا بدون گوشت تهیه می …

طرز تهیه سالاد اندونزی خوشمزه و مجلسی با کشمش و کلم

طرز تهیه سالاد اندونزی خوشمزه و مجلسی با کشمش و کلم

طرز تهیه سالاد اندونزی سالاد اندونزی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و معروف اندونزی می باشد که شباهت زیادی به سالاد کلم سفید دارد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …

طرز تهیه میگو پلو خوشمزه و مجلسی به روش اصیل بوشهری

طرز تهیه میگو پلو خوشمزه و مجلسی به روش اصیل بوشهری

طرز تهیه میگو پلو میگو پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه یکی از معورف ترین غذاهای استان …

طرز تهیه حمص

طرز تهیه حمص ترکی معروف لبنانی شف طیبه حمص را با چی بخوریم طرز تهیه هوموس

حمص یا هوموس یکی از انواع غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار کشور لبنان است، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حمص در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
نخود۱ و ½ پیمانه
سیر۲ حبه
لیمو ترش۱ عدد
ارده۳ قاشق غذاخوری
آب نخود۴ قاشق غذاخوری
یخ۲ تکه
روغن زیتونبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
پاپریکا½ قاشق چایخوری

طرز تهیه حمص

مرحله اول

برای تهیه حمص اولین کاری که باید انجام دهیم خیساندن نخود می باشد، برای این منظور نخود را از ۲۴ ساعت قبل در یک کاسه آب می ریزیم و در صورت امکان چند بار آب موجود در کاسه را تعویض می کنیم تا نفخ نخود به طور کامل گرفته شود.

مرحله دوم

پس از گذشت ۲۴ ساعت باید نخود را بپزیم، برای این منظور نخود را به همراه ۲ لیوان آب و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا نخودها به طور کامل مغز پخت شوند (آب نخود را نگه می داریم)

مرحله سوم

پس از پخت، پوست نخود را جدا کنیم تا حمص مجلسی تر و لطیف تری داشته باشیم. دانه های نخود را بین دو انگشت خود کمی فشار دهید پوست شان جدا خواهد شد. پس نخودها پوست کنده را داخل مخلوط کن می ریزیم.

مرحله چهارم

در ادامه ارده را به همراه آب لیمو ترش، سیر، پاپریکا و مقداری نمک و فلفل سیاه به نخود داخل مخلوط کن اضافه می کنیم. حالا یخ ها را اضافه می کنیم (حتما یخ را اضافه کنید تا از بریدن مواد جلوگیری کند) حالا مواد را میکس می کنیم.

مرحله پنجم

پس از یک دقیقه میکس کردن مواد، آب نخود را اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که پس از اینکه مواد به پوره تبدیل شد باید غلظت آن به حدی باشد که به راحتی از قاشق سرریز نشود. حالا تقریبا هوموس ما آماده سرو است.

مرحله ششم

هوموس یا حمص را داخل ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس ظرف را به آرامی می چرخانیم و با قاشق یک گودال کوچک وسط حمص ایجاد می کنیم و روغن زیتون را داخل آن می ریزیم و با نخود و سبزیجات معطر تزیین کرده و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 26 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.