طرز تهیه بابا غنوش خوشمزه و مجلسی به روش اصیل لبنانی

طرز تهیه بابا غنوش

طرز تهیه بابا غنوش شف طیبه , دستور پخت بابا غنوج لبنانی , بابا قنوش عربی , xvc jidi fhfh yk a

بابا غنوش یا بابا غنوج یکی از غذاهای خوشمزه کشور لبنان است که با بادمجان تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی لبنانی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه حمص یا هوموس معروف لبنانی به روش رستورانی

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان۶ عدد متوسط
ارده۲ قاشق غذاخوری
سیر۶ حبه
پیازچه۴ عدد
روغن زیتون۴ قاشق غذاخوری
لیمو ترش۱ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت بابا غنوش

مرحله اول

ابتدا بادمجان ها را با پوست می شوییم، سپس روی شعله گاز یا منقل ذغال کباب می کنیم تا کاملا مغز پخت شوند. اگر طعم دودی بادمجان را دوست دپندارید برای کباب کردن بادمجان ها می توانید از فر یا توستر استفاده کنید.

مرحله دوم

پس از اینکه کار کباب کردن بادمجان ها به پایان رسید، داخل یک ظرف بزرگ مقداری آب سرد می ریزیم و بادمجان های کباب شده را به مدن ۵ دقیقه درون آب سرد قرار می دهیم، سپس بادمجان ها را از آب خارج کرده و پوست می گیریم.

مرحله سوم

پس از پوست گرفتن بادمجان ها، انها را چند دقیقه در آبکش قرار می دهیم تا  آب اضافی شان خارج شود. در ادامه بادمجان ها را به همراه ارده، سیر، پیازچه، روغن زیتون، آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل مخلوط کن یا میکسر می ریزیم.

مرحله چهارم

مواد را به خوبی میکس می کنیم تا شبیه پوره شود. اگر میکسر در دسترس ندارید می توانید مواد را با گوشتکوب بکوبید تا یکدست شوند. در پایان بابا غنوش را در ظرف مورد نظرمان می ریزیم و با روغن زیتون و دانه های انار تزیین می کنیم.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 4.4 / 5. تعداد امتیاز: 18

اولین امتیاز را شما بدهید!

دوستی داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.