مطالب پر بازدید
طرز تهیه اشکنه بادمجان خوشمزه و ساده به روش سنتی

طرز تهیه اشکنه بادمجان خوشمزه و ساده به روش سنتی

طرز تهیه اشکنه بادمجان اشکنه بادمجان یکی از انواع غذاهای خوشمزه و قدیمی تهرانی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …

طرز تهیه ماکارونی با سوسیس خوشمزه به روش فوری

طرز تهیه ماکارونی با سوسیس خوشمزه به روش فوری

طرز تهیه ماکارونی با سوسیس امروز با یک نوع ماکارونی متفاوت که به ماکارونی مجردی هم معروف هست در خدمت شما عزیزان هستیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

مضرات کافئین برای مردان، زنان، فشار خون و قاعدگی!

مضرات کافئین برای مردان، زنان، فشار خون و قاعدگی!

مضرات کافئین کافئین، ماده‌ای طبیعی و محرک است که در چای، قهوه و کاکائو یافت می‌شود. این ترکیب با فعال سازی مغز و سیستم عصبی مرکزی، به ما کمک می‌کند تا هوشیار …

طرز تهیه بابا غنوش خوشمزه و مجلسی به روش اصیل لبنانی

طرز تهیه بابا غنوش

طرز تهیه بابا غنوش شف طیبه , دستور پخت بابا غنوج لبنانی , بابا قنوش عربی , xvc jidi fhfh yk a

بابا غنوش یا بابا غنوج یکی از غذاهای خوشمزه کشور لبنان است که با بادمجان تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی لبنانی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه حمص یا هوموس معروف لبنانی به روش رستورانی

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان۶ عدد متوسط
ارده۲ قاشق غذاخوری
سیر۶ حبه
پیازچه۴ عدد
روغن زیتون۴ قاشق غذاخوری
لیمو ترش۱ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت بابا غنوش

مرحله اول

ابتدا بادمجان ها را با پوست می شوییم، سپس روی شعله گاز یا منقل ذغال کباب می کنیم تا کاملا مغز پخت شوند. اگر طعم دودی بادمجان را دوست دپندارید برای کباب کردن بادمجان ها می توانید از فر یا توستر استفاده کنید.

مرحله دوم

پس از اینکه کار کباب کردن بادمجان ها به پایان رسید، داخل یک ظرف بزرگ مقداری آب سرد می ریزیم و بادمجان های کباب شده را به مدن ۵ دقیقه درون آب سرد قرار می دهیم، سپس بادمجان ها را از آب خارج کرده و پوست می گیریم.

مرحله سوم

پس از پوست گرفتن بادمجان ها، انها را چند دقیقه در آبکش قرار می دهیم تا  آب اضافی شان خارج شود. در ادامه بادمجان ها را به همراه ارده، سیر، پیازچه، روغن زیتون، آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل مخلوط کن یا میکسر می ریزیم.

مرحله چهارم

مواد را به خوبی میکس می کنیم تا شبیه پوره شود. اگر میکسر در دسترس ندارید می توانید مواد را با گوشتکوب بکوبید تا یکدست شوند. در پایان بابا غنوش را در ظرف مورد نظرمان می ریزیم و با روغن زیتون و دانه های انار تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 29 خرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/samouhaskitchen
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.