طرز تهیه بابا غنوش خوشمزه و مجلسی به روش اصیل لبنانی
طرز تهیه بابا غنوش
بابا غنوش یا بابا غنوج یکی از غذاهای خوشمزه کشور لبنان است که با بادمجان تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی لبنانی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
همچنین ببینید : طرز تهیه حمص یا هوموس معروف لبنانی به روش رستورانی
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بادمجان | ۶ عدد متوسط |
ارده | ۲ قاشق غذاخوری |
سیر | ۶ حبه |
پیازچه | ۴ عدد |
روغن زیتون | ۴ قاشق غذاخوری |
لیمو ترش | ۱ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت بابا غنوش
مرحله اول
ابتدا بادمجان ها را با پوست می شوییم، سپس روی شعله گاز یا منقل ذغال کباب می کنیم تا کاملا مغز پخت شوند. اگر طعم دودی بادمجان را دوست دپندارید برای کباب کردن بادمجان ها می توانید از فر یا توستر استفاده کنید.
مرحله دوم
پس از اینکه کار کباب کردن بادمجان ها به پایان رسید، داخل یک ظرف بزرگ مقداری آب سرد می ریزیم و بادمجان های کباب شده را به مدن ۵ دقیقه درون آب سرد قرار می دهیم، سپس بادمجان ها را از آب خارج کرده و پوست می گیریم.
مرحله سوم
پس از پوست گرفتن بادمجان ها، انها را چند دقیقه در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود. در ادامه بادمجان ها را به همراه ارده، سیر، پیازچه، روغن زیتون، آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل مخلوط کن یا میکسر می ریزیم.
مرحله چهارم
مواد را به خوبی میکس می کنیم تا شبیه پوره شود. اگر میکسر در دسترس ندارید می توانید مواد را با گوشتکوب بکوبید تا یکدست شوند. در پایان بابا غنوش را در ظرف مورد نظرمان می ریزیم و با روغن زیتون و دانه های انار تزیین می کنیم.
- منبع :
- img from instagram.com/samouhaskitchen