مطالب پر بازدید امروز
جدیدترین مدل های دامن بلند شیک

جدیدترین مدل های دامن بلند شیک و مجلسی مناسب جشن و مراسم

جدیدترین مدل های دامن بلند شیک دختران و بانوان ایرانی همیشه دنبال جدیدترین مدل های دامن بلند شیک هستند، به خصوص برای دورهمی‌های دوستانه. دامن بلند هم شیکه و هم راحت، مناسب …

بافت مو ترند و جذاب دخترانه

بافت مو ترند و جذاب دخترانه؛ با این مدل ها دخترتون رو ببرید تولد و عروسی

بافت مو ترند و جذاب دخترانه بافت مو ترند و جذاب دخترانه این روزها تبدیل به یکی از محبوب‌ترین انتخاب‌های دختران شده. بافت مو دخترانه، نه تنها به دلیل ظاهر زیبایی که …

مانتو مشکی کرپ اند‌ونزی

مانتو مشکی کرپ اند‌ونزی فوق العاده شیک برای بانوان مجلسی پوش

مانتو مشکی کرپ اند‌ونزی مانتو مشکی کرپ اندونزی یکی از انتخاب‌های محبوب دختران و بانوان ایرانی برای بیرون از منزل است. این مانتوها با جنس کرپ اندونزی که کیفیت بالایی دارد، دوام …

طرز تهیه بابا غنوش خوشمزه و مجلسی به روش اصیل لبنانی

طرز تهیه بابا غنوش

طرز تهیه بابا غنوش شف طیبه , دستور پخت بابا غنوج لبنانی , بابا قنوش عربی , xvc jidi fhfh yk a

بابا غنوش یا بابا غنوج یکی از غذاهای خوشمزه کشور لبنان است که با بادمجان تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی لبنانی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه حمص یا هوموس معروف لبنانی به روش رستورانی

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان۶ عدد متوسط
ارده۲ قاشق غذاخوری
سیر۶ حبه
پیازچه۴ عدد
روغن زیتون۴ قاشق غذاخوری
لیمو ترش۱ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت بابا غنوش

مرحله اول

ابتدا بادمجان ها را با پوست می شوییم، سپس روی شعله گاز یا منقل ذغال کباب می کنیم تا کاملا مغز پخت شوند. اگر طعم دودی بادمجان را دوست دپندارید برای کباب کردن بادمجان ها می توانید از فر یا توستر استفاده کنید.

مرحله دوم

پس از اینکه کار کباب کردن بادمجان ها به پایان رسید، داخل یک ظرف بزرگ مقداری آب سرد می ریزیم و بادمجان های کباب شده را به مدن ۵ دقیقه درون آب سرد قرار می دهیم، سپس بادمجان ها را از آب خارج کرده و پوست می گیریم.

مرحله سوم

پس از پوست گرفتن بادمجان ها، انها را چند دقیقه در آبکش قرار می دهیم تا  آب اضافی شان خارج شود. در ادامه بادمجان ها را به همراه ارده، سیر، پیازچه، روغن زیتون، آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل مخلوط کن یا میکسر می ریزیم.

مرحله چهارم

مواد را به خوبی میکس می کنیم تا شبیه پوره شود. اگر میکسر در دسترس ندارید می توانید مواد را با گوشتکوب بکوبید تا یکدست شوند. در پایان بابا غنوش را در ظرف مورد نظرمان می ریزیم و با روغن زیتون و دانه های انار تزیین می کنیم.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 4 / 5. تعداد امتیاز: 4

ممنون که اولین امتیاز را دادید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در پنج شنبه 29 خرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/samouhaskitchen
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.