طرز تهیه سوپ جو قرمز کلاسیک خوشمزه و مجلسی رستورانی

طرز تهیه سوپ جو قرمز کلاسیک خوشمزه و مجلسی رستورانی

طرز تهیه سوپ جو قرمز سوپ جو قرمز یکی از انواع سوپ های مجلسی و بسیار پرطرفدار در میان ایرانیان است ، محبوبیت این سوپ به حدی زیاد است که تقریبا در …

طرز تهیه لبو خوشمزه و مخصوص به روش سنتی بازاری

طرز تهیه لبو خوشمزه و مخصوص به روش سنتی بازاری

طرز تهیه لبو لبو یا چغندر قرمز یکی از انواع خوراکی های بسیار پر طرفدار و خوشمزه ایرانی است که بیشتر در فصل زمستان پخته می شود. این خوراکی خوشمزه که از …

طرز تهیه شیرین پلو خوشمزه و مجلسی به روش قزوینی با مرغ

طرز تهیه شیرین پلو خوشمزه و مجلسی به روش قزوینی با مرغ

طرز تهیه شیرین پلو شیرین پلو یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه  ایرانی است که با مواد متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی …

طرز تهیه متبل

طرز تهیه متبل شف طیبه سس متبل تصویری و محمره غذای متبل چیست مطبل غذای لبنانی با بادمجان و سیب زمینی

متبل یکی از پیش‌غذاهای عربی و معروف لبنانی است که طعمی عالی دارد و بسیار ساده و سریع تهیه می‌شود و خاصیت زیادی دارد. متبل برای مهمانی‌ها مناسب است و غذایی سبک و مفید برای شام محسوب می‌شود. برای تهیه این پیش‌غذای خوشمزه به این مواد که به راحتی و آسانی و بیشتر اوقات در هر خانه‌ای وجود دارد نیاز است. متبل مثل کشک بادمجان عرب ها می باشد. متبل و باباغنوش تقریبا مشابه هم هستند و از بادمجان کبابی تهیه می شوند اما متبل ارده دارد ولی باباغنوش ندارد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه متبل در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم متبل
بادمجان۳ عدد
سیر۲ حبه
ارده یا طحینه۲ قاشق غذا خوری
ماست یونانی۱ قاشق غذا خوری سر پر
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
لیمو ترش۱ عدد
جعفری ریز خرد شده۲ قاشق غذا خوری
دانه انار۲ قاشق غذا خوری
روغن زیتونبه میزان لازم

طرز تهیه متبل

مرحله اول

برای تهیه غذای خوشمزه عربی متبل در ابتدای کار، بادمجان ها را به صورت کبابی آماده می کنیم. برای کبابی کردن بادمجان ها ابتدا آنها را می شوییم و سپس خشک می کنیم .با نوک کارد چند جای بادمجان را سوراخ می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله بادمجان ها را روی شعله مستقیم گاز یا روی منقل کبابی می کنیم تا پوست آنها سیاه شود و بسوزد. سپس بادمجان های کبابی را در کاسه‌ای می گذاریم و روی کاسه را سلفون می‌کشیم و ۱۵ دقیقه صبر می کنیم تا از داغی بیفتد.

مرحله سوم

پوست سوخته بادمجان ها را به آرامی جدا می‌کنیم. اگر بادمجان ها تخم های زیادی داشت حتماً تخم ها را از آن، جدا می کنیم. سپس بادمجان های کباب شده را ساطوری کرده یا در دستگاه غذاساز له می کنیم. بادمجان ساطوری را در کاسه ای می ریزیم.

مرحله چهارم

سیر رنده شده، ارده، ماست، نمک، فلفل و آبلیموی تازه را اضافه می کنیم و هم میزنیم تا یکدست شود. از مواد می چشیم اگر لازم بود نمک، فلفل و آبلیمو اضافه می کنیم و روی مواد کیسه فریزر می کشیم و یکی تا دو ساعت در یخچال می گذاریم.

مرحله پنجم

وقتی که از یخچال خارج کردیم مجدد طعم آنرا می چشیم، اگر چیزی لازم بود اضافه می کنیم. در ادامه متبل را در ظرف سرو می ریزیم و روی آن با پشت قاشق چند گودی ایجاد می کنیم مقداری جعفری ریز شده روی آن می پاشیم.

مرحله ششم

در مرحله پایانی به سلیقه خود روی متبل، مقداری روغن زیتون می ریزیم و در آخر از دانه های قرمز انار برای تزیین استفاده می کنیم متبل را همراه نان پیتا میل می کنیم. متبل ، را در کنار انواع سبزیجات مثل سبزی خوردن می توان سرو کرد.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 26 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.