مطالب پر بازدید
طرز تهیه کتلت ماش خوشمزه و مخصوص به روش شمالی

طرز تهیه کتلت ماش خوشمزه و مخصوص به روش شمالی

طرز تهیه کتلت ماش کتلت ماش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این کتلت خوشمزه هم مانند کتلت گیاهی بدون استفاده از …

درمان بی حسی دست و پا با روش های طب سنتی در منزل

درمان بی حسی دست و پا با روش های طب سنتی در منزل

درمان بی حسی دست و پا بی‌حسی دست و پا می‌تواند ناشی از عوامل مختلفی باشد، از جمله مسمومیت دارویی، بیماری‌های اعصاب مرکزی مانند ام اس، سندروم تونل کارپال، مشکلات ستون فقرات، …

طرز تهیه سوپ رشته با کوفته قلقلی خوشمزه به روش ترکیه ای

طرز تهیه سوپ رشته با کوفته قلقلی خوشمزه به روش ترکیه ای

طرز تهیه سوپ رشته با کوفته قلقلی سوپ یکی از پیش غذاهایی است که در تمام دنیا طبخ و سرو می شود. همچنین به دلیل ذات آبکی سوپ و موادی که درون …

طرز تهیه کوفته سوخاری خوشمزه با گوشت چرخ کرده و برنج

طرز تهیه کوفته سوخاری

کوفته سوخاری , طرز تهیه کوفته سوخاری , دستور پخت کوفته سوخاری با برنج

کوفته سوخاری یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که در کشورهای مختلف با مواد متنوعی تهیه می شود، ، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته سوخاری در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم کوفته سوخاری
گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم
برنج پخته۳  قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد
جعفری۱ دسته کوچک
تخم مرغ۱ عدد
سیر۱ حبه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی
مواد لازم برای سوخاری کردن
پودر سوخاری۱ لیوان
تخم مرغ۲ عدد

طرز تهیه کوفته سوخاری

مرحله اول

برای تهیه کوفته سوخاری خوشمزه و مخصوص ابتدا سیر و پیاز را رنده می کنیم، سپس آب اضافی شان را با فشار دست می گیریم. در ادامه سیر و پیاز را به همراه گوشت چرخ کرده داخل یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله جعفری را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم، سپس به همراه تخم مرغ و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه می کنیم، سپس مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا کاملا منسجم و یکدست شوند.

مرحله سوم

پس از اینکه مایه کوفته آماده شد، روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مایه کوفته استراحت کند. پس از گذشت یک ساعت کاسه را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله به اندازه یک نارنگی از مایه کوفته بر می داریم و آنرا مانند کتلت شکل می دهیم. البته این کوفته ضخامت بیشتری نسبت به کتلت دارد. باید ضخامت کوفته به شکلی باشد که به راحتی مغز پخت شود.

مرحله پنجم

در این مرحله تخم مرغ ها را داخل یک کاسه می شکینم، سپس کمی ادویه و نمک اضافه کرده و با چنگال به خوبی مخلوط می کنیم. در ادامه پودر سوخاری را نیز درون یک کاسه می ریزیم و جلوی دستمان قرار می دهیم.

مرحله ششم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن داغ شد، کوفته ها را ابتدا درون تخم مرغ و پس از آن در پودر سوخاری می غلطانیم، سپس در روغن می اندازیم تا سرخ شوند.

مرحله هفتم

پس از اینکه تمام قسمت های کوفته ها به خوبی سرخ شدند، آنها را از تابه خارج کرده و روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود، سپس در ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : شنبه 3 مهر 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.