طرز تهیه جوجه کباب در فر خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه جوجه کباب در فر خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه جوجه کباب در فر جوجه کباب در فر یکی از انواع روش های پخت جوجه کباب است که می توانیم در صورت امکان کباب کردن با زغال از آن استفاده …

طرز تهیه کتلت مرغ مغزدار خوشمزه و مخصوص زعفرانی

طرز تهیه کتلت مرغ مغزدار خوشمزه و مخصوص زعفرانی

طرز تهیه کتلت مرغ مغزدار کتلت غذایی است که از ترکیب کوکو و کباب تابه ای تهیه می شود. در کتلت مرغ مغزدار از گوشت مرغ له شده یا چرخ شده استفاده …

طرز تهیه متبل غذای خوشمزه و مخصوص لبنانی با بادمجان

طرز تهیه متبل غذای خوشمزه و مخصوص لبنانی با بادمجان

طرز تهیه متبل متبل یکی از پیش‌غذاهای عربی و معروف لبنانی است که طعمی عالی دارد و بسیار ساده و سریع تهیه می‌شود و خاصیت زیادی دارد. متبل برای مهمانی‌ها مناسب است …

طرز تهیه چیپس خلالی

طرز تهیه چیپس خلالی پفکی طرز تهیه چیپس خلالی در فر چیپس خلالی رستورانی

چیپس خلالی یکی از انواع چیس های خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که معمولا در تهیه انواع غذاهای فست فودی و سنتی استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چیپس خلالی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم چیپس خلالی
سیب زمینی۲ عدد بزرگ
نمک۱ قاشق چایخوری
زردچوبه۱ قاشق چایخوری
روغن سرخ کردنیبه مقدار کافی

طرز تهیه چیپس خلالی

مرحله اول

برای تهیه چیپس خلالی خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها را می شوییم، سپس پوست می گیریم. در ادامه سیب زمینی ها را با رشته کن به صورت رشته ای در می آوریم. حالا سیب زمینی ها خرد شده را به خوبی می شوییم.

مرحله دوم

پس از اینکه نشاسته اضافی روی سیب زمینی ها به طور کامل شسته شد، آنها را درون یک کاسه بزرگ می ریزیم، سپس به اندازه ای آب سرد اضافه می کنیم که سطح آب بالاتر از سطح سیب زمینی ها باشد.

مرحله سوم

در این مرحله مقداری یخ هم به ظرف اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سیب زمینی به مدت ۱ ساعت درون آب سرد بماند. این کار باعث می شود سیب زمینی ها پس از سرخ شدن حالت ترد تری داشته باشند و نرم نشوند.

مرحله چهارم

در این مرحله سیب زمینی ها را آبکشی می کنیم، سپس روی یک دستمال تمیز قرار می دهیم تا آبشان گرفته شود. در ادامه داخل یک ظرف گود مقداری روغن مخصوص سرخ کردنی می ریزیم که سیب زمینی ها هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند.

مرحله پنجم

حرارت زیر روغن باید ملایم باشد تا دمای روغن زیاد نشود. چون دمای بالای روغن می تواند باعث تیره شدن رنگ سیب زمینی ها شود. در ادامه سیب زمینی ها را درون روغن داغ قرار می دهیم و اجازه می دهیم طلایی شوند.

مرحله ششم

در هنگام سرخ شدن سیب زمینی ها مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم. پس از اینکه سیب زمینی ها به خوبی سرخ شدند، آنها را از روغن خارج می کنیم و با دستمال حوله ای روغن اضافی شان را می گیریم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 24 شهریور 1400
جشنواره لاغری باربی شو

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.