طرز تهیه قارچ سوخاری پفکی خوشمزه و رستورانی فست فودی

طرز تهیه قارچ سوخاری پفکی خوشمزه و رستورانی فست فودی

طرز تهیه قارچ سوخاری قارچ سوخاری یکی از انواع پیش غذاهای پرطرفدار است که به عنوان یک پیش غذای بین المللی در سراسر جهان شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش در …

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ خوشمزه و ساده با خمیر آماده یا خانگی

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ خوشمزه و ساده با خمیر آماده یا خانگی

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ پیتزا مرغ و قارچ یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این …

طرز تهیه فرنی خوشمزه و مجلسی با دو روش آرد برنج و نشاسته

طرز تهیه فرنی خوشمزه و مجلسی با دو روش آرد برنج و نشاسته

طرز تهیه فرنی فرنی یکی از غذاهای سبک و بسیار خوشمزه ایرانی است که بیشتر در مناسبت های خاص مثل ماه مبارک رمضان طبخ می شود. البته فرنی به طور معمول برای …

طرز تهیه بورک کاری مرغ

بورک کاری مرغ , طرز تهیه بورک کاری مرغ , دستور پخت بورک کاری مرغ

بورک کاری مرغ یا بورک مرغ با ادویه کاری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار پرطرفدار کشور ترکیه است، این غذای خوشمزه تقریبا شبیه به بورک مرغ می باشد، با این تفاوت که در تهیه این غذا از ادویه فراوان استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بورک کاری مرغ در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۱ عدد
پیاز۱ عدد
فلفل سبز۱ عدد
پنیر پیتزا۲ قاشق غذاخوری
جعفری۱ دسته کوچک
خامه ترش۳ قاشق غذاخوری
ادویه کاری۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
خمیر یوفکا، کره و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه بورک کاری مرغ

مرحله اول

برای تهیه بورک کاری مرغ خوشمزه ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم. در ادامه پیاز خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا سبک شود.

مرحله دوم

پس از اینکه پیاز سبک شد، فلفل سبز را به صورت ریز خرد می کنیم و به تابه می افزاییم. در همین حین گوشت مرغ را به صورت ریز خرد می کنیم و پس از اینکه فلفل سبز به خوبی نرم به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

مرحله سوم

حالا ادویه کاری را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه می کنیم و با هم تفت می دهیم تا رنگ گوشت مرغ تغییر کند. در ادامه خامه ترش را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا خامه به نقطه جوش برسد.

مرحله چهارم

پس از اینکه خامه ترش جوشید، پنیر پیتزا را اضافه می کنیم. در ادامه جعفری را به صورت ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. در ادامه مواد درون تابه را به خوبی تفت می دهیم تا با هم به طور کامل ترکیب شوند.

مرحله پنجم

پس از اینکه مواد یکدست شدند، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم مواد خنک شوند. در ادامه خمیرهای یوفکا را باز می کنیم و روی آنها مقداری کره می مالیم تا نرم شوند، سپس مقداری از مواد در وسط خمیر قرار می دهیم.

مرحله ششم

در این مرحله خمیر را به صورت لوله ای جمع می کنیم. به همین ترتیب تمام بورک ها را آماده می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه بورک ها را درون روغن قرار می دهیم تا سرخ شدند.

مرحله هفتم

پس از اینکه یک قسمت بورک ها را سرخ شد، باید آنها را بچرخانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. در پایان بورک های سرخ شده را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود، سپس به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 22 شهریور 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.