طرز تهیه خورش خلال بادام خوشمزه و مجلسی کرمانشاهی

طرز تهیه خورش خلال بادام خوشمزه و مجلسی کرمانشاهی

طرز تهیه خورش خلال خورش خلال یکی از خورش های اصیل و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر کرمانشاه می باشد. این خورش خوشمزه را به سلیقه خود می …

طرز تهیه چیکن دینامیت

چیکن دینامیت , طرز تهیه چیکن دینامیت , دستور پخت چیکن دینامیت

مرغ سرخ شده و سوخاری یکی از غذاهای پر طرفدار در سراسر دنیا است. چیکن دینامیت مرغ سوخاری است که در آخر به سس مخصوص آغشته می شود و سرو می گردد. چیکن دینامیت را می توان در کنار سیب زمینی سرخ کرده و سبزیجات تفت داده یا آب پز تهیه و سرو کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چیکن دینامیت در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم چیکن دینامیت
سینه مرغ۱ عدد
سیر رنده شده۱ قاشق غذا خوری
پودر فلفل قرمز۱ قاشق چای خوری
پودر پاپریکانصف قاشق غذا خوری
سبزیجات معطرنصف قاشق غذا خوری یا ادویه ایتالیایی
سویا سسیک و نیم قاشق غذا خوری
آرد سفید۱ پیمانه
پودر نشاستهنصف پیمانه
پودر فلفل سیاهنصف قاشق چای خوری
پودر پاپریکانصف قاشق چای خوری
نمکبه میزان لازم
تخم مرغ۲ عدد
مواد لازم برای سس مخصوص
سس مایونز۱ پیمانه
سس چیلی۲ قاشق غذا خوری
کچاپ۳ قاشق غذا خوری
سیر رنده شدهنصف قاشق غذا خوری
پودر فلفل قرمزنصف قاشق چای خوری

طرز تهیه چیکن دینامیت

مرحله اول

برای تهیه چیکن خوشمزه و مخصوص در ابتدای کار، سینه مرغ را مکعبی خرد می کنیم. یک کاسه برداشته و سیر رنده شده، فلفل قرمز، پودر پاپریکا، سبزیجات معطر و سویا سس را درون آن می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

سپس مرغ ها را درون آن قرار می دهیم. سپس به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت می دهیم تا مزه دار شود. در یک کاسه دیگر، آرد گندم، نشاسته و پودر فلفل سیاه و پاپریکا و نمک را در یک ظرف با هم مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

سپس سینه های مرغ را که در یخچال استراحت دادیم، در آورده، اول در ظرف مخلوط آرد می غلتانیم. در یک کاسه دیگر، تخم مرغ ها را شکسته و با چنگال یا همزن دستی می زنیم تا از لختگی در آید.

مرحله چهارم

در این مرحله مرغ های آردی را درون تخم مرغ ها می زنیم تا کاملا آغشته شوند. مجدد دوباره در آرد می زنیم و سپس توی یک قابلمه کوچک روغن می رزیم و می گذاریم تا داغ داغ شود. سپس مرغ ها را درون روغن فراوان سرخ می کنیم.

مرحله پنجم

توجه داشته باشید که مرغ ها مثل مرغ سوخاری باید در روغن شناور باشد. در یک کاسه سس مایونز، سس چیلی، کچاپ، سیر رنده شده و پودر فلفل قرمز را می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

مرحله ششم

بعد از این که مرغ های سرخ شده سرد شد، دانه دانه به سس آغشته کرده و با پیازچه و کنجد تزیین می کنیم و در یک ظرف مناسب می چینیم. می توان زیر چیکن دینامیت ها، سیب زمینی سرخ کرده ریخت و سرو نمود.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 11 شهریور 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.