طرز تهیه اسنیکرز بار خوشمزه و مخصوص به روش بازاری
طرز تهیه اسنیکرز بار
اسنیکرز بار، یک شکلات چند لایه است که به صورت بسته بندی در مغازه ها به فروش می رسد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اسنیکرز بار در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم اسنیکرز بار | |
شکلات شیری | ۳۰۰ گرم |
بادام زمینی بو داده | ۱۷۵ گرم |
کره | ۷۵ گرم |
شکر | ۱۸۰ گرم |
شیر تغلیظ شده | ۱۵۵ گرم |
شوگر اینورت | ۱۵۵ میلی لیتر |
عسل | ۱۳۰ گرم |
مواد لازم برای نوقا | |
شکر | ۴۰۰ گرم |
سفیده تخم مرغ | ۲ عدد |
مواد لازم برای شوگر اینورت | |
شکر | ۱۵۰ گرم |
جوهر لیمو | ۱ پینچ |
آب | ۷۲ گرم |
طرز تهیه اسنیکرز بار
مرحله اول
برای تهیه اسنیکرز بار در ابتدای کار، یک قالب مربع یا مستطیل را انتخاب می کنیم. کف آن را با کاغذ روغنی می پوشانیم. نصف مقدار شکلات موجود در دستور را به روش بن ماری روی بخار کتری به طور کامل ذوب می کنیم.
مرحله دوم
سپس با کاردک روی کاغذ روغنی پهن کرده و آن را در فریزر قرار می دهیم تا منجمد شود. در این فاصله نوقا را تهیه می کنیم. برای این کار، یک قابلمه کوچک برداشته و عسل و شکر را درون آن می ریزیم.
مرحله سوم
به آن ۵۰ میلی لیتر آب اضافه کرده و می گذاریم روی حرارت متوسط تا بجوشد. باید درجه حرارت شربت به ۱۳۵ درجه سانتی گراد برسد. در حالی که شربت در حال پخت است، در یک کاسه سفیده های تخم مرغ را با همزن می زنیم تا سفید شود و پف کند و از ظرف نریزد.
مرحله چهارم
سپس شربتی که به دمای ۱۳۵ درجه سانتی گراد رسیده است را روی سفیده تخم مرغ زده شده اضافه کرده و همزدن را ادامه می دهیم تا غلیظ شود. باید زمان طولانی همزدن را ادامه دهیم تا تیغه های همزن شروع به چسبیدن به مواد کند.
مرحله پنجم
نوقا آماده شده را روی شکلات فریز شده می ریزیم و آن را صاف می کنیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم. وقتی که نوقا در حال جامد شدن است، کارامل را آماده می کنیم. برای تهیه کارامل اول شوگر اینورت را تهیه می کنیم.
مرحله ششم
برای این کار، شکر و آب و جوهر لیمو را درون یک قابلمه آلومینیومی ریخته و روی حرارت قرار می دهیم. ولی به هیچ عنوان هم نمی زنیم. تا به دمای ۱۱۴ درجه سانتی گراد برسد. سپس از روی حرارت برداشته و می گذاریم تا خنک شود.
مرحله هفتم
وقتی که شوگر اینورت خنک شد، کارامل را تهیه می کنیم. برای این کار، کره، شکر، شیر غلیظ شده، شوگر اینورت و عسل را با هم درون قابلمه می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم و با همزدن مداوم روی حرارت صبر می کنیم تا دمای آن به ۱۲۰ درجه سانتی گراد برسد.
مرحله هشتم
قالب را از یخچال بیرون آورده و بادام زمینی ها را روی آن می چینیم. سپس کارامل را روی نوقا ریخته و روی آن را صاف می کنیم. سپس آن را درون یخچال قرار می دهیم. نصف باقی مانده شکلات را روی بخار کتری ذوب کرده و دوباره روی قالب می ریزیم تا کامل روی کارامل ها را بپوشاند.
مرحله نهم
در مرحله پایانی سطح روی آن را صاف می کنیم. سپس مجدد در یخچال قرار داده و می گذاریم تا سفت شود. سپس به صورت مربع برش داده و سرو می کنیم. می توان این شیرینی را تا دو هفته در یخچال نگه داری کرد.