طرز تهیه اردک شکم پر محلی خوشمزه به روش گیلانی

طرز تهیه اردک شکم پر محلی خوشمزه به روش گیلانی

طرز تهیه اردک محلی اردک شکم پر یکی از غذاهای محلی و اصیل ایرانی است که از سال‌های دور در استان مازندران و گیلان طبخ می شده است، برای مشاهده آموزش کامل …

طرز تهیه مانی پلو خوشمزه و مجلسی به روش اصیل دامغانی

طرز تهیه مانی پلو خوشمزه و مجلسی به روش اصیل دامغانی

طرز تهیه مانی پلو مانی پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه …

طرز تهیه کیک پیتزا خوشمزه و مخصوص رستورانی در منزل

طرز تهیه کیک پیتزا خوشمزه و مخصوص رستورانی در منزل

طرز تهیه کیک پیتزا کیک پیتزا یکی از انواع غذاهای فست فودی بسیار خوشمزه و پر طرفدار در سراسر جهان است. این غذای خوشمزه همان پیتزای معمولی است که به شکل کیک …

طرز تهیه میت بال اسپایسی

میت بال اسپایسی , طرز تهیه میت بال اسپایسی , دستور پخت میت بال اسپایسی

میت بال ها یا همان کوفته قلقلی را می ‌توان با انواع مواد داخلی درست کرده و غذاهای متنوع را با سس های دلخواه درست کرد و خوراک های مختلفی را تهیه نمود که همگی جذاب و هیجان انگیز هستند. میت بال با سس انار معمولا همراه برنج و یا پاستا سرو می ‌شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه میت بال اسپایسی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم میت بال اسپایسی
گوشت چرخ کردهنیم کیلو گرم
تخم مرغ۱ عدد
آرد سوخاری۲ قاشق غذا خوری
زردچوبه، فلفل قرمز و سماق و فلفل سیاهبه میزان لازم
پیاز رنده شده آب گرفته شده۱ عدد
جعفری ساطوری۲ قاشق غذا خوری
رب انار۳ قاشق غذا خوری
دانه انار۱ لیوان

طرز تهیه میت بال اسپایسی

مرحله اول

برای تهیه میت بال خوشمزه با طعم اسپایسی در ابتدای کار، گوشت چرخ کرده، تخم مرغ و ادویه ها را درون یک کاسه می ریزیم و مخلوط می ‌کنیم و کمی ورز می ‌دهیم. بعد گلوله هایی به اندازه گردو درست می‌ کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله یک تابه را با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس میت بال ها را درون آن تفت می ‌دهیم. حالا داخل همان روغن، رب انار، دانه های انار و دو لیوان آب می ‌ریزیم و می ‌گذاریم جوش بیاید.

مرحله سوم

در این مرحله میت بال ها را به آرامی داخل آن می ‌گذاریم تا بپزد و سس غلیظ شود. به این نکته باید توجه داشته باشید که وقتی سس در حال جوشیدن است باید گوشت قلقلی را اضافه کنیم، چون ممکن است از هم باز شوند.

مرحله چهارم

سپس نمک و فلفل سیاه را با توجه به ذائقه تنظیم می ‌کنیم. این غذا باید کمی تند باشد. اگه شیرین دوست داریم، می توان یک قاشق شکر هم به سس اضافه کرد. در پایان میت بال ها را با پلو دمی (کته) سرو می ‌کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 10 شهریور 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.