طرز تهیه آدانا کباب ترکیه ای خوشمزه به روش اصلی استانبولی

طرز تهیه آدانا کباب ترکیه ای خوشمزه به روش اصلی استانبولی

طرز تهیه آدانا کباب آدانا کباب یکی از انواع کباب های خوشمزه و معروف ترکیه ای است که شباهت زیادی به کباب بناب دارد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت …

طرز تهیه کوفته جعفری خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

طرز تهیه کوفته جعفری خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

طرز تهیه کوفته جعفری کوفته جعفری یکی از کوفته های خوشمزه کشور ترکیه است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته جعفری در ادامه با سایت چی شی …

طرز تهیه ته چین فیروزکوهی خوشمزه و مخصوص با گوشت

طرز تهیه ته چین فیروزکوهی خوشمزه و مخصوص با گوشت

طرز تهیه ته چین فیروز کوهی ته چین فیروز کوهی که به ته چین گرمساری هم معروف است، یکی از غذا های محبوب در دماوند و استان گرمسار محسوب می ‌شود. این …

طرز تهیه حلوای بادام زعفرانی

حلوای بادام زعفرانی , طرز تهیه حلوای بادام زعفرانی , دستور پخت حلوای بادام زعفرانی

حلوا یکی از قدیمی ترین و پرطرفدار ترین دسر های سنتی ایران است. البته به مرور زمان دیگر از حلوا به عنوان دسر یا غذا استفاده نمی ‌شود. حلوا یکی از مقوی ترین دسرهای سنتی ایرانی است که به عنوان یک میان وعده بسیار خوشمزه پر انرژی می‌ باشد. حلوا بادام زعفرانی احتیاجی به پخت ندارد و در تهیه آن از آرد استفاده نمی ‌شود و به علت وجود بادام، گردو، ارده و عسل در آن، یک معجون مقوی و بسیار خوشمزه مخصوصا برای کودکان است و طرز تهیه بسیار راحتی دارد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای بادام زعفرانی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم حلوای بادام زعفرانی
پودر بادام۱ لیوان
عسل (یا انواع شیره طبیعی)۵ قاشق غذا خوری
ارده۶ قاشق غذا خوری
گردوی خرد شده۱ مشت
زعفران دم کردهبه میزان لازم

طرز تهیه حلوای بادام زعفرانی

مرحله اول

برای تهیه حلوای بادام خوشمزه و مخصوص با طعم زعفرانی در ابتدای کار، یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم، سپس پودر بادام را به همراه عسل یا شیره طبیعی، ارده، گردوی خرد شده و زعفران دم شده درون کاسه می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله مواد را با یک قاشق به خوبی با هم مخلوط می ‌کنیم تا کاملا یکدست شوند. توجه داشته باشید که باید مخلوط کردن مواد را چند دقیقه به صورت مداوم تکرار کنیم تا کاملا یکدست شوند و گردو در تمام حلوا پخش شود.

مرحله سوم

پس از اینکه حلوا به خوبی ترکیب شد، در قالب مورد نظرمان می ‌ریزیم و آنرا با پشت قاشق صاف می ‌کنیم. سپس به مدت یک شب تا صبح در یخچال قرار می ‌دهیم. بعد برش می ‌زنیم و در ظرف مناسب سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 29 مرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.