طرز تهیه حلوا سنگ شکنو خوشمزه و ساده به روش دامغانی

طرز تهیه حلوا سنگ شکنو خوشمزه و ساده به روش دامغانی

طرز تهیه حلوا سنگ شکنو حلوا سنگ شکنو یکی از انواع حلواهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که بافت و طعم بی نظیری دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه ترشه آبه خوشمزه و مخصوص به روش سنتی گیلانی

طرز تهیه ترشه آبه خوشمزه و مخصوص به روش سنتی گیلانی

طرز تهیه ترشه آبه خورش ترشه آبه یکی از غذاهای اصیل و خوشمزه ایرانی است. در یان غذا از سبزی محلی استفاده می شود اما می توان از سبزی قورمه نیز استفاده …

طرز تهیه مرغ لونگی خوشمزه و مخصوص به روش اصیل شمالی

طرز تهیه مرغ لونگی خوشمزه و مخصوص به روش اصیل شمالی

طرز تهیه مرغ لونگی مرغ لَوَنگی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شمال کشور می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …

طرز تهیه خوراک زبان با سس قارچ

خوراک زبان با سس قارچ , طرز تهیه خوراک زبان با سس قارچ , دستور پخت خوراک زبان با سس قارچ

خوراک زبان گوساله یکی از خوشمزه‌ ترین و لذیذ ترین غذا های گوشتی است که برخلاف تصور عموم، طرز تهیه ساده و آسانی دارد. یکی از ترکیب ‌های مهم برای حفظ سلامت سیستم ایمنی بدن، روی است و زبان گاو و گوسفند نسبتا سرشار از روی و همچنین پتاسیم و سدیم است. پس می توان با تهیه این خوراک مقوی در حفظ و سلامتی با رژیم غذایی مناسب کوشا بود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک زبان با سس قارچ در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم خوراک زبان با سس قارچ
زبان گوساله۱ عدد
پیاز۱ عدد
سیر۱ حبه
چوب دارچین۱ عدد
فلفلنصف قاشق چای خوری
ادویهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم
قارچ۲۵۰ گرم
آرد۱ قاشق غذا خوری
شیرنصف لیوان
سیب زمینی سرخ شده۱ بشقاب

طرز تهیه خوراک زبان با سس قارچ

مرحله اول

برای تهیه خوراک خوشمزه زبان با سس قارچ ، ابتدا زبان گوساله را خوب شسته و تمیز می کنیم. پیاز را شسته و پوست می کنیم. زبان گوساله را همراه با پیاز و سیر و چوب دارچین، فلفل و ادویه و آب درون زود پز می ریزیم و می گذاریم تا بپزد.

مرحله دوم

بلافاصله بعد از این که از زودپز بیرون آوردیم، پوست آن را می کنیم و دوباره داخل آب خودش بر می گردانیم. به آن نمک می زنیم تا مزه دار شود. بعد از یک ربع ساعت که مجدد روی گاز با نمک پخته شد، با چاقو برش می زنیم.

مرحله سوم

سپس یک تابه را با کمی کره روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس تکه های برش خورده را در تابه تفت می دهیم و کنار می گذاریم. برای تهیه سس قارچ، در همان تابه، قارچ را به صورت اسلایس شده در کره تفت می دهیم.

مرحله چهارم

سپس یک قاشق آرد را به آن اضافه کرده، بعد از کمی تفت دادن نصف لیوان شیر و آب زبان را اضافه می کنیم و می‌گذاریم تا غلیظ شود. بعد کمی سس کف ظرف سرو ریخته، تکه های زبان را روی آن، می چینیم و بقیه سس و سیب زمینی سرخ شده را کنار آن، می‌ریزیم و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 31 مرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.