طرز تهیه مرغ لواشکی خوشمزه و مخصوص به روش شمالی

طرز تهیه مرغ لواشکی

مرغ لواشکی , طرز تهیه مرغ لواشکی , دستور پخت مرغ لواشکی

مرغ یکی از غذا های پر طرفداری است که به روش های مختلفی سرو می ‌شود. تهیه مرغ ترش در نقاط مختلف شمال متفاوت بوده و هر کسی این غذای خوشمزه را به روش خود و با مواد اولیه مختلف تهیه می ‌کند. ماده اصلی این غذا ، مرغ و رب انار است که البته گردو نیز در این غذا جزء مواد اصلی محسوب می ‌شود. ولی گاهی این غذا را بدون گردو نیز تهیه می ‌کنند. اکثر غذا هایی که مزه ملس و یا ترش و شیرینی دارند بسته به مزاج و سلیقه می ‌تواند ترش ‌تر و یا شیرین ‌تر شود که در مرغ لواشکی هم از رب انار و هم از تکه های لواشک برای طعم ترش آن استفاده می ‌شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ لواشکی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز درشت۲ عدد
روغنبه مقدار لازم
مرغ۴ تکه
زعفران دم کردهنصف استکان
نمک و فلفل و زردچوبهبه میزان لازم
لواشک ملسچند تکه
رب انار۱ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق مربا خوری
آب نارنج یا آب لیمو تازه۲ قاشق غذا خوری
شکر بنا بر ذائقهکمی

طرز تهیه مرغ لواشکی

مرحله اول

برای تهیه مرغ خوشمزه با طعم لواشکی در ابتدای کار، پیاز را شسته و پوست می کنیم و به صورت خلالی خرد می کنیم. یک تابه را با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس پیاز ها را به آن اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا طلایی شود. نصف استکان آب اضافه می ‌کنیم و دوباره تفت می‌ دهیم. آب پیازها که کشیده شد دوباره کمی آب اضافه کرده و باز تفت می‌ دهیم تا پیازها کاملا کاراملی و خوشرنگ شوند.

مرحله سوم

حالا قطعات مرغ را به همراه نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران دم شده به پیازهای کاراملی شده، اضافه می ‌کنیم و حدود نیم ساعت زمان می‌ دهیم تا دو طرف تکه های مرغ با شعله کم خوب طلایی و مغز پخت شوند.

مرحله چهارم

چند تکه لواشک ملس، بنا به ذائقه چند دانه آلو هم می‌توان اضافه کرد، را کنار مرغ های سرخ شده قرار می ‌دهیم. سپس رب انار را به همراه رب گوجه فرنگی، آب نارنج یا آب لیموی تازه و بنا به ذائقه کمی شکر را داخل نصف لیوان آب جوش می ریزیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مواد درون آب جوش را مخلوط می کنیم تا به طور کامل درون آب جوش حل شوند. حالا مخلوط آب جوش و مواد را اضافه می کنیم و به مدت ۲۰ دقیقه دیگر زمان می‌ دهیم تا مرغ ها طعم دار و کم آب شوند و به روغن بیفتند.

مرحله ششم

حالا مرغ لواشکی ملس آماده است. ما در این دستور از لواشک آلو سیاه با طعم ملس استفاده کردیم. ولی می ‌توان به سلیقه خود از ترکیب چند طعم لواشک استفاده کرد. سپس در ظرف مناسب در کنار کته شمالی سرو می کنیم.

چه امتیازی میدی؟
دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در پنج شنبه 21 مرداد 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.