مطالب پر بازدید
طبع پرتقال برای مزاج‌های مختلف + تأثیر مصلح‌های پرتقال

طبع پرتقال برای مزاج‌های مختلف + تأثیر مصلح‌های پرتقال

طبع پرتقال طبع پرتقال در طب سنتی به میزان قابل توجهی به طعم آن وابسته است و می‌تواند از ترش تا شیرین متغیر باشد، که این امر تأثیرات مختلفی بر سلامتی دارد. …

طرز تهیه حلوای عمانی بسیار خوشمزه و مخصوص به روش سنتی

طرز تهیه حلوای عمانی بسیار خوشمزه و مخصوص به روش سنتی

طرز تهیه حلوای عمانی حلوای عمانی یکی از انواع حواهای ساده خوشمزه کشور عمان است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله در ادامه …

طرز تهیه آدانا کباب ترکیه ای خوشمزه به روش اصلی استانبولی

طرز تهیه آدانا کباب ترکیه ای خوشمزه به روش اصلی استانبولی

طرز تهیه آدانا کباب آدانا کباب یکی از انواع کباب های خوشمزه و معروف ترکیه ای است که شباهت زیادی به کباب بناب دارد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت …

طرز تهیه مانتی گوشت خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

طرز تهیه مانتی گوشت

مانتی گوشت , طرز تهیه مانتی گوشت , دستور پخت مانتی گوشت

مانتی یک غذای سرخ شده لذیذ از کشور ترکیه است که در رستوران ‌ها و خانه ‌های سراسر این کشور طبخ می ‌شود. ذائقه و سلیقه غذایی ترکی شباهت زیادی به ذائقه ایرانی‌ دارد و به همین دلیل غذاهای ترکی برای تنوع دادن به سفره ایرانی کاملا مناسب ‌اند. تکه ‌های کوچک گوشت داخل خمیر مخصوص که در کنار سه سس سرو می‌شود این غذای دوست داشتنی را تشکیل داده است. این سه سس عبارت‌اند از سس گوجه‌فرنگی کاراملی، سس کره قهوه‌ای و سس سیر و ماست که هر سه آن‌ها طعم متفاوتی به مانتی اضافه می ‌کنند. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مانتی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم مانتی گوشت
تخم مرغ۱ عدد
آبنصف لیوان
آردتقریبا ۳ لیوان
نمک۱ قاشق چای خوری
پیاز۱ عدد
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
آرد نخودچی یا آرد سوخاری۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه مانتی گوشت

مرحله اول

برای تهیه مانتی سرخ کرده خوشمزه و مخصوص با گوشت چرخ کرده در ابتدای کار، تخم مرغ، آب و نمک را با همزن به مدت یک دقیقه می‌ زنیم تا کاملا یکدست شود. سپس آرد را با قاشق به آرامی به مواد اضافه می ‌کنیم.

مرحله دوم

فقط دقت کنیم همه آرد را یکجا اضافه نکنیم شاید زیاد باشد. در واقع خمیر باید نرم و لطیف باشد و به دست هم نچسبند. خمیر را پنج دقیقه ورز می ‌دهیم و سپس روی آن یک پارچه تمیز می ‌کشیم و می ‌گذاریم ده دقیقه استراحت کند.

مرحله سوم

گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و ادویه ها به خوبی ورز داده و یکدست می ‌کنیم. حالا خمیر را به ۴ گلوله تقسیم کرده و هر گلوله را به کمک وردنه باز می ‌کنیم تا خمیری نازک به دست بیاید و به کمک کاتر برش می ‌زنیم.

مرحله چهارم

سپس از مواد گوشتی به اندازه یک حبه قند برداشته و در وسط خمیر ها چیده و آنها را بقچه می ‌کنیم. در یک ظرف آرد می ‌پاشیم و مانتی ها را در آن می غلطانیم. در غیر این صورت مانتی ها به هم می ‌چسبند. حالا در تابه روغن می ‌ریزیم.

مرحله پنجم

سپس می‌ گذاریم داغ شود و مانتی ها را یکی یکی به آن اضافه کرده و با حرارت ملایم می‌ گذاریم کاملا مغز پخت و سرخ شوند. اگر خواستیم آبپز کنیم، در یک قابلمه ۲ لیوان آب و کمی نمک می ‌ریزیم و می‌گذاریم تا به طور کامل بجوشد.

مرحله ششم

سپس مانتی ها را به آن اضافه می‌ کنیم و می ‌گذاریم ده دقیقه بپزد. باید توجه داشت مانتی را یا فقط سرخ کنیم و یا فقط آبپز کنیم، هر دو با هم نمی ‌شود. سپس در ظرف سرو ریخته و روی آن ماست، سیر، کره و رب گوجه که با هم تفت دادیم، می ‌ریزیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 21 مرداد 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.